Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται…

Γράφει ο ΛΕΚΤΟΡΑΣ Ζούμε ιστορικές στιγμές στην Αργολίδα. Τα κομματικά τείχη φαίνεται ότι κατέρρευσαν εν μία νυκτί ως χάρτινος πύργος, άμα τη ανακοινώσει της καθόδου στις περιφερειακές εκλογές του ‘’’ ανεξάρτητου’’ και ‘’’ αναμάρτητου’’ Πέτρου Τατούλη! Το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ. αίφνης ηράσθη σφόδρα έρωτα σφοδρόν τη ρηχή Νέα Δημοκρατίακαι ο ΛΑ.Ο.Σ. πρόθυμα κρατάει το ‘’’φανάρι’’’ στο αχαλίνωτο πολιτικό σεξ των απολωλότων προβάτων των δύο μεγάλων κομμάτων…
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
σε βαρυσήμαντο διάγγελμά του, πομπωδώς ανακοινώνει το τέλος των κομμάτων, τώρα που ενεφανίσθη νέος Μεσσίας στο πολιτικό σκηνικό. Πρώτα ήταν ο Άκης, μετά ο Βαγγέλης και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ο Πέτρος… Θου Κύριε, φυλακήν τω σοσιαλιστικώ στόματί μου!!!
Το πάρτυ των ως δια μαγείας ανεξάρτητων εξαρτημένων, τώρα αρχίζει… Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, οι μόνιμοι πράσινοι και μπλε κρατικοδίαιτοι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες, κάνουν σήμερα τη δικιά τους αντεπανάσταση… Εμβαπτίζονται στην κολυμπήθρα της Νέας Πελοποννήσου του Πέτρου και ως δια μαγείας κάνουν delete στο παρελθόν τους, αποκηρύσσουν τον κομματικό σατανά που κουβαλάγανε χρόνια μέσα τους, κάνουν το τέλειο πολιτικό κλύσμα και επανεμφανίζονται στη δημόσια σκηνή, εν είδει αθώας περιστεράς, αιτούμενοι τη ψήφο των συμπολιτών.
Ένα απέραντο πολιτικό φρενοκομείο η Αργολίδα. Ο κόσμος μαντρωμένος στα προβλήματα και τις μαύρες σκέψεις του, βυθισμένοι όλοι στην ανασφάλεια, την μελαγχολία και την οργή. Και κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν ’’πάρτυ’’ με φωνές παράφωνες, με σφυρίγματα φάλτσα, με μουσικές ψεύτικες….
Η Νέα Πελοπόννησος
του Πέτρου Τατούλη σίγουρα προσφέρει ένα πρωτοφανές θέαμα ενός πρωτόγνωρου πολιτικού στρηπτ – τηζ στην Αργολίδα!!! Ως πρώην υπουργός πολιτισμού του Καραμανλή, είναι βέβαιο πως διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για ’’ άρτον και θεάματα ’’, ο γκαρδιακός φίλος της Έλσας, Αρκάς πολιτικός….
Τα πολιτικά τζάκια των περασμένων δεκαετιών, κάνουν φαντασμαγορική επανεμφάνιση στην πολιτική αγορά μέσω των γόνων και των κλώνων τους και μάλιστα παρουσιάζονται ‘’’ εις σάρκαν μίαν’’’… Ο μπλε οίκος Τσούρνου και ο πράσινος οίκος Μελίδη πέταξαν στον Καιάδα δεκαετίες αντιπαραθέσεων και ενωμένοι τραβούν την κατηφόρα για τις εκλογές, χορεύοντας το αγαπημένο τσάμικο του ανεξάρτητου Πέτρου…
Ο σοσιαλιστής καθηγητής, βουλευτής, υφυπουργός και τοπικός αυτοκράτορας που φαίνεται ότι διακαώς επιθυμεί να περιστοιχίζεται από πολιτικούς ευνούχους, σέρνει καλά με τη σειρά του το χορό των αξιοκρατικών επιλογών, πιστός άλλωστε θιασώτης του open – gov…
Ο Τάσσος αντιπεριφερειάρχης, ο Σκούρκος και οι άλλοι….Να μη ξεχάσουμε και το σοσιαλιστή νεφρολόγο που δίνει μάχη για τον Αναγνωσταρά στο Ναύπλιο, αλλά είναι στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., προστατευόμενος του υφυπουργού Μανιάτη και υποψήφιος του Τατούλη!!!
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΓΩΝ
…. Αυτό δυστυχώς φαίνεται ότι είναι το μήνυμα που εκπέμπει στην κοινωνία. Οι κολαούζοι της αυλής και οι έχοντες ευλύγιστη μέση επιβραβεύονται, ενώ περιφρονούνται οι ικανοί, οι άξιοι, οι αγωνιστές της κοινωνικής πραγματικότητας.
Από τη Μελίδη στην Τσούρνου, από τον Σκούρκο στον Πουλά και από τον Χ μπλε πολιτικάντη στον Ψ πράσινο Μαυρογιαλούρο, αποτυπώνεται η διαδρομή της πολιτικής εξαθλίωσης μιας ιστορικής παράταξης και των επιφανών στελεχών της.
Η απόφαση των βαρώνων της Ιπποκράτους και των τοτέμ του παπανδρεϊσμού να δώσουν χρίσμα στον επίδοξο Πελοποννήσιο Πέτρο Κιμ – ιλ – Σουγκ θα αποδειχθεί όχι απλά επιζήμια, αλλά πλήρως αυτοκαταστροφική.
Ο χορός του Ζαλόγγου έχει αρχίσει στην Πελοπόννησο….Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου