Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...

Κύριε Σαμαρά, ηττηθήκαμε ...

Ίσως είναι κρισιμότερες ώρες της μεταπολεμικής Ελλάδας. Η ετυμηγορία των Ελλήνων πολιτών, ήρθε να επιβεβαιώσει την διάχυτη αίσθηση που υπήρχε στην ελληνική κοινωνία. Το μήνυμα της πλειοψηφίας των πολιτών υπήρξε περισσότερο από... σαφές.

Μέσα σ’ αυτό το (νέο) σκηνικό, η κεντροδεξιά, εισέρχεται στην δυσκολότερη φάση της. Ο πρόεδρος της, Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται απέναντι σε σειρά διλημμάτων, αλλά και σημαντικών προκλήσεων.
Δυστυχώς, ο κ. Σαμαράς , επέλεξε να συνεχίσει να πορεύεται στον δρόμο που είχε χαράξει. Στις κρίσιμες φάσεις της ιστορίας οι ηγέτες οφείλουν να παίρνουν αποφάσεις.

Σήμερα, λοιπόν, ο κ. Σαμαράς, πρέπει να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή, από τους συναισθηματισμούς, τους κομματικούς αυλοκόλακες και τους ανθρώπους που τον οδήγησαν σε μια οδυνηρή για την παράταξη (και για τον ίδιο) ήττα. Τώρα, και όχι αύριο, ας διαβάσει τα άρθρα που είχαν δημοσιευτεί, πριν από δύο μήνες. Ας ρίξει μια ματιά, στην πολιτική πραγματικότητα, και ας μη μένει στις αναλύσεις των συνεργατών του, που υποθέτουμε, ότι ακόμη και σήμερα, του λένε, ότι «κέρδισε…».

Όχι άλλες γκάφες κύριε πρόεδρε

Πρόεδρε τσέκαρε ποιους έχεις δίπλα σου

πηγη parapolitika.gr