Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

​ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.​

Παρέμβαση Κ. Καραμανλή υπέρ του ευρώ

Μπροστά στην κρισιμότητα των στιγμών και την ώρα που η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχειρεί να πετάξει από επάνω της τη μεγάλη ευθύνη των αποφάσεων, μεταφέροντας την καυτή πατάτα στα χέρια των πολιτών, αποκτά ιδιαίτερο νόημα η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
Πριν από λίγη ώρα, ο κ. Καραμανλής έστειλε σαφέστατο μήνυμα πως τα συμφέροντα της χώρας βρίσκονται μέσα στην Ευρώπη.
Παράλληλα, έκανε λόγο για "άφρονες επιλογές", που οδηγούν την Ελλάδα σε περιπέτειες, βάζοντας, με τον τρόπο αυτό, στο στόχαστρό του την επιλογή του κ. Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα σε δημοψήφισμα, με το πραγματικό ερώτημα να είναι η παραμονή στο ευρώ ή όχι.
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Κ. Καραμανλή έχει ως εξής:
"Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επουδενί

-MΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Οι πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί της κυβέρνησης σήκωσαν τα άρματα του αγώνα
του Θανάση Μαυρίδη
Οι πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί της κυβέρνησης σήκωσαν τα άρματα του αγώνα και δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν "όχι" στο δημοψήφισμα.  Μας είχαν πει ότι είχαν εναλλακτική λύση και ότι δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να μην συμφωνήσει με τις προτάσεις τους η κυρία Μέρκελ. Κι έτσι πήραν την ψήφο του ελληνικού λαού. 
Και τώρα που αποδείχτηκε ότι τα έκαναν στην κυριολεξία μαντάρα, ζητάνε από

ΕΚΛΟΓΕΣ

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΗΚΑΝ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΚΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΥ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ Η ΟΧΙ.