Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ... ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗ ΝΔ! Τρόμο έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της ΝΔ (και λιγότερο στο ΠΑΣΟΚ) η ευθεία επίθεση που εξαπέλυσε με αφορμή το αντιρατσιστικό, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ μαζί με μια... ομάδα σκληρών ιεραρχών που όλοι τους θεωρούνται "ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ". Στο Μαξίμου ξέρουν ότι εάν έχουν απέναντί τους και το συντηρητικό κομμάτι της Εκκλησίας κυριολεκτικά θα γελοιοποιηθούν στις εκλογές. Ξέρουν επίσης ότι ο Σεραφείμ είναι πολύ σκληρός παίκτης με πολύ μεγάλη επιρροή στον κόσμο, όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΥΣΩΝΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Συνεχίζει εν μέσω καύσωνα τις περιοδείες εκλογική του περιφέρεια ο Κώστας Καραγκούνης. Χθες και σήμερα περιόδευσε στον όμορφο Αστακό Ξερομέρου. Εκεί συνάντησε φίλους και ψηφοφόρους. Ο... ΕΝΦΙΑ πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια. Πως τα καταφέρνει ο Καραγκούνης και μένει αλώβητος από την κυβερνητική φθορά αφού τον αγαπάει ο κόσμος μόνο αυτός και οι ψηφοφόροι του το ξέρουν...

ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (ΔΕΞΙΟΙ) ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Πολύ σκληρές και ιδιαίτερα επικριτικές επιστολές στον πρωθυπουργό έστειλαν πέντε Μητροπολίτες διαμαρτυρόμενοι για την επαναφορά του... αντιρατσιστικού νόμου - είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί όταν ανοίξει ξανά η Βουλή - με αφορμή τις διατάξεις που περιέχονται σε αυτό για τους ομοφυλόφιλους. Πρώτος τον «χορό» των επιστολών άνοιξε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ο οποίος κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι «πωλείτε σε τιμή ευκαιρίας την ψυχή Σας για μερικούς ακόμη μήνες Πρωθυπουργίας». Ακολούθησε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας, γνωστός και για τις αναφορές του στο «τριφασικό ρεύμα» που εκπέμπει το ράσο του, ο οποίος κάνει λόγο για «άθλιο και ελλεινό νόμο», για εφαρμογή «δια νόμου μιας τέτοιας στυγνής δικτατορίας, η οποία θα μας απαγορεύει να ονομάσουμε τα "σύκα-σύκα" και τη "σκάφη-σκάφη'». Υποστηρίζει, δε, ότι με τον νόμο αυτό θα θεωρούνται ρατσιστές οι Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, ο Ιωάννης ο Πρόδρομος και ο απόστολος Παύλος. Τη σκυτάλη πήρε ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας ο οποίος διαμήνυσε «ότι και αν - ο μη γένοιτο - ψηφισθή το εν λόγω νομοσχέδιο, θα συνεχίσω να ομιλώ και να στηλιτεύω την γενοκτονία Μικρασιατών και Ποντίων, όπως επίσης να αρνούμαι οιανδήποτε σεξουαλική διαστροφή, ακολουθώντας το ιερό Ευαγγέλιο και το ιερό Πηδάλιο, για την προάσπιση των οποίων η Εκκλησία με κατέστησε Επίσκοπο. Συμβιβασμούς με την αρχιερατική μου συνείδηση δεν έκανα μέχρι τώρα και, συν Θεώ, δεν θα κάνω και στο μέλλον». Τελευταίοι οι Μητροπολίτες Αιτωλοακαρνανίας Κοσμάς και Κυθήρων Σεραφείμ υποστηρίζοντας, σύμφωνα με το romfea.gr, ότι «με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο κυριολεκτικά ανοίγει ο ασκός του Αιόλου καθώς θα μπορεί να κολάζεται ποινικά και όχι μόνο η πράξις αλλά και η έκφρασις γνώμης».