Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009

ΔΙΛΗΜΑ


ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ?

ΑΥΤΙΑΣ


ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΝΑ ΛΕΕΙ"ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ".
ΤΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΘΝΗΤΟΣ.

ΣΚΕΨΗ

Ο (ΑΝΤΑΡΤΗΣ)ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΝΤΟΡΑ


"ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ"?ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΝΩΛΗ.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ


"ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ".ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

"ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ,ΕΤΣΙ?ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 9.84.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ


"ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΑΒΩΘΕΙ Η Ν.Δ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ".ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο "ΜΑΚΗΣ"ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΝΩΛΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ?ΚΑΘ ΟΤΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

ΜΑΝΩΛΗΣ


ΣΕ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΛΛΟΥ?