Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Η Έκθεση Ρώσων Καλλιτεχνών και ο Κριτικός του Ναυπλίου


Επειδή πολύ το σοβαρέψαμε να γράψουμε και κάτι από τα καλλιτεχνικά δρώμενα του Ναυπλίου.

Μια πολύ όμορφη, πραγματικά, έκθεση Ρώσων Καλλιτεχνών από την Αγία Πετρούπολη γίνεται αυτές τις μέρες στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο.


Παρών βέβαια στα εγκαίνια της Έκθεσης ο γνωστός διάσημος Κριτικός Τέχνης συμπατριώτης μας Ναυπλιεύς Ανδριανός Loulaki.


Ο Prefadoros τον "συνέλαβε" σε δυο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:


1η φωτό. Ο Κριτικός βρίσκεται σε περισυλλογή ή κοιμάται.

2η φωτό. Ο Κριτικός αλλάζει θέση για να έχει και σφαιρική αντίληψη των εκθεμάτων.


Πάντως να πάτε στην Έκθεση γιατί..
Η συνέχεια στον prefadoro απο <<ΕΔΩ>>

ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ. ΟΙ 850 ΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ. ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟΥ
ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ( ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ) Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ (ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΜΕΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
Η ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ?

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΕΛΣΑ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ <<ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ>> ΑΠΟΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΤΛΟ <<ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ>>. <<ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ (Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ…>>. ΚΑΛΟ, Ε!!!

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ <<ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ>> ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ  << Ο ΓΙΑΝΝΗΣΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΖΗΤΑ ΚΑΘΑΡΣΗ>> ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

              ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ…