Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Κλέβουν εκκλησία ο Τσίπρας με τον Καμμένο

ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ
Ο Κυριάκος δεν μπορεί να βάλει γκολ σε άδειο τέρμα
Μιλάμε για κατάντια. Η παιδική χαρά του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει την ευκαιρία στον Τσίπρα και τον Καμμένο να κάνουν όργια στην κυριολεξία χωρίς αντίπαλο. Οι συριζαίοι έχουν απελπιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή κάποιοι συριζαίοι κλέβουν περισσότερα από τους άλλους συριζαίους γι΄αυτό και καταγγέλονται από μόνοι τους όπως στην περίπτωση της βουλευτίνας Σερρών.
Ο Καμμένος είναι ικανός να μεταφέρει κάθε πρωί με ελικόπτερο τον Τσίπρα από την Κυψέλη και τον Πάκη από το Νέο Ψυχικό στην Ηρώδου Αττικού πετώντας πάνω από τα σπίτια (έχουν και πολλά οι Μητσοτάκηδες) του Κυριάκου Μητσοτάκη με πανό που θα γράφει “μια ακόμη υπέροχη μέρα στην εξουσία χάρη στη Νέα Δημοκρατία”.
Ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν καλύτερα πελατάκια από την χαζοΝΔ, την μαλθακή του Κυριάκου.
Ενας Κυριάκος που υποδύεται τον μεταρρυθμιστή και είναι ανίκανος να μας πει για παράδειγμα ποιοί θα είναι οι φορολογικοί συντελεστές όταν θα γίνει πρωθυπουργός. Τι θα κάνει με την αξιολόγηση των (κηφήνων) δημοσίων υπαλλήλων και πάει λέγοντας. Το χυδαίο πελατειακό κράτος αρνείται να απογραφεί ο στρατός του-πόσο μάλλον να αξιολογηθεί.
Κι έχεις από την άλλη μια ΝΔ που είναι η ουρά του Τσίπρα. Δήλωσε έτοιμη να διεκδικήσει κι αυτή τις γερμανικές αποζημιώσεις και απίδια μάντολες. Λες και πρόκειται να διασωθεί η Κολομβία των Βαλκανίων εάν μας διαγράψουν αύριο τα 340 δις ευρώ του χρέους.
Σε ένα μήνα θα χρωστάμε 500 δις ευρώ με την κηροζίνη που θα καταναλώνουν τα ελικόπτερα που πάνε βόλτα τον Καμμένο και τα κορίτσια του.
Λες και πρόκειται να σωθεί η Κολομβία των Βαλκανίων με τους κρατικοδίαιτους θαλασσοδανεισμένους επιχειρηματίες και το βαθιά χυδαίο και διεφθαρμένο πελατειακό κράτος.
Οταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει δειλός να αντιμετωπίσει το πελατειακό κράτος και να παρουσιάσει ένα ριζοσπαστικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα κατεβάζοντας τους φορολογικούς συντελεστές κάτω από 10% και καταργώντας τη μονιμότητα στο δημόσιο δεν έχει καμμία τύχη ακόμη κι αν Τσίπρας του κάνει δώρο την πρωθυπουργία.
Και για να μην κοροιδευόμαστε τώρα…Ο Μητσοτάκης δεν θα φοβόταν κανένα υπονομευτή Καραμανλή εάν διέθετε τα κότσια του ηγέτη και μας παρουσίαζε επιτέλους το πρόγραμμά του.
Ο Τσίπρας δεν δίστασε να αδειάσει τον Λαφαζάνη, τον Βαρουφάκη, την Κωνσταντοπούλου ακολουθώντας το μακιαβελικό εάν δεν φας θεριό, θεριό δεν γίνεσαι.
Ο Κυριάκος κυβερνάει την ΝΔ λες και φοράει ο ίδιος σοσονάκια. Ασε που και τα υπόλοιπα γαλάζια στελέχη πρώτης γραμμής είναι για τα μπάζα.
Οποιος περιμένει από τον Μητσοτάκη να κερδίσει τον Τσίπρα είναι χαμένος από χέρι. Ο Τσίπρας θα πέσει μόνο εάν οι φορολογούμενοι σταματήσουν να πληρώνουν τους φόρους και τα χαράτσια.
Ο Κυριάκος δεν μπορεί να βάλει γκολ σε άδειο τέρμα…