Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

OBAMA


ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΜΠΑΜΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΗΠΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΡΚΚ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΙΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Η ντροπή για τον διωγμό της ηρωικής δασκάλας


Nα ντρέπεστε όλοι μαζί για τον διωγμό της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου από την περιοχή του Έβρου μετά από απαίτηση των Τούρκων!
Τα βλέπετε κ.Διαμαντοπούλου τα καμώματα σας και της κ.Δραγώνα; Μέχρι και έξωση της κάνουν για να την διώξουν...

ΤΡΩΚΤΙΚΟ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΜΗΣ


ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΛΑΦΥΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΠΟΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ 2009 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΤΗΣΗΣ(Π.Χ. ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΕΣ)

Ο ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΛΑΝΣΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΤΑΚΑ ON CAMERA. ΕΝΑΣ <<ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ>> ΥΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΙΘΑΝΟ ΛΑΔΙΑΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ SIEMENS ΖΗΤΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΑΣΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ.

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ


Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) ΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ. Η ΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ.

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΣΗ. ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΗ –ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ? ΑΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ…

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΜΕ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ. ΕΛΕΟΣ.

THE CABINET MAN

AN ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ κ. ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ 4021 Nc HIGHWAY,OXFORD,NC, 7565

Πέφτει ξύλο στα γραφεία της ΝΔ στα Γιάννενα..


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων!
Ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Μιχάλης Μπίγγος, έφτυσε κατάμουτρα την κα Άννα Πάτση, η οποία ήταν υπεύθυνη του κόμματος για την κάλπη στην Τ.Ο. Κουκουλίου στο Δήμο Τύμφης, κατηγορώντας την για νοθεία!
Κάποιοι από τους παριστάμενους πήραν το μέρος της κ. Πάτση με αποτέλεσμα να μετατραπούν τα γραφεία της ΝΟΔΕ σε πεδίο μάχης.
Να σας πούμε πως για όλα...
όσα συνέβησαν στην συγκεκριμένη κάλπη,εξέφρασε σε πολύ έντονο ύφος τα παράπονά του στον κ.Τσάνη -μέλος της κεντρικής εφορευτικής -και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων κ. Βασίλης Κοσμάς, ο γιος του οποίου προπηλακίστηκε από στελέχη που υποστήριζαν την υποψηφιότητα του Γιάννη Παπαθανασίου!!!
Τα στελέχη που υποστήριζαν τον κ. Μπίγγο,κάνουν λόγο για νοθεία,όχι μόνο στο Κουκούλι που είναι και το χωριό του γραμματέα της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Ζαγορίτη,αλλά και στην Τύρια,την Ανατολή κ.α.
Ο κ. Μπίγγος μάλιστα,δηλώνει πως θα δώσει την λίστα με τα ονόματα "μαϊμού" καθώς και τις πλαστογραφημένες -κατά τον ίδιο-υπογραφές στον εισαγγελέα των Ιωαννίνων αύριο το πρωί!!!

ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ


ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. Ο ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜ. ΜΠΕΤΕΝΙΩΤΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ!

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΓΟΥΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Ε. ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ 481 ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ 404 ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΗΣ. ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΟΙ ΔΙΟΛΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΓΚΑΒΟΥΝΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗ ΕΛΣΑ, ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΡΛΑΓΚΟΥΤΣΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΚΟΥΤΗ ΣΤΕΛΛΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.