Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ  <<ΤΑ ΝΕΑ>>  ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.
       ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΚΡΥΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΛΙΔΕΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2020. ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
        ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ. ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΠΡΟΤΙΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΖΕΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
        Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΙΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΕΙ  << ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΟΙΕΙΝ ΚΑΚΕΙΝΟ ΜΗ ΑΦΙΕΝΑΙ >>.