Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΥΣΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΣΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΥΣΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ. ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  • Η ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ 84  <<ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ>> ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ <<ΟΧΙ>>. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ  ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 84 ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΗΣ.
  • ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.  ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ.  ΔΕ  ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟ 1993 ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΤΗΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΚΑΙ  ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ?
  • << ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ>>. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ <<ΑΝΑΣΑ>>  ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΕΡΙΣΥ ΜΕ ΤΗΝ  ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΧΡΕΩΣΗ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΕΝΙΩΝ.  ΚΑΙ ΟΣΟΝ  ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.
  • <<ΟΙ ΨΥΛΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ>> ΠΟΥ ΔΕΙΛΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ 40 ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ  ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
  • ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ. Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.