Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Η ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΓΑΖΑ. ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΡΟΥΚΕΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΑΖΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΑΓΕ?) ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ (ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ?). ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 600 ΑΤΟΜΑ. ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΝΗΟΨΙΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΤΟΥΣ?) ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ?
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ?
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ?
ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ .ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ 16 (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ) ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΟΠΛΟΙ?
ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ?
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ .ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300000 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ 15 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ.

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 4 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ. ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑΜΕΛΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ. ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφορικά με την ενέργεια των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων εναντίον της διεθνούς νηοπομπής «αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό πληθυσμό της Γάζας», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη και κατά παράβαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου, του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ και του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου, την ενέργεια των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων εναντίον της διεθνούς νηοπομπής “αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό πληθυσμό της Γάζας”, με μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών.

Ζητούμε από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες σε διμερές επίπεδο, προς την Ισραηλινή κυβέρνηση, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τη διαμόρφωση κοινής στάσης και σε πολυμερές επίπεδο, προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, καθώς και στη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, ώστε να επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα οι Έλληνες πολίτες που συμμετείχαν στη νηοπομπή και να καταδικαστεί διεθνώς η ενέργεια αυτή.

Είναι αυτονόητο ότι κάθε δραστηριότητα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων πρέπει να ασκείται απρόσκοπτα, πέρα και πάνω από σύνορα, ο δε κριτής της νομιμότητάς της είναι τα διεθνή θεσμικά όργανα και όχι μονομερώς ένα κράτος ».

Ανακοίνωση πρεσβείας Ισραήλ για την ισραηλινή επιδρομή κατά της διεθvούς νηοπομπής


Η πρεσβεία του Ισραήλ σε ανακοίνωσή της σχετικά με την ισραηλινή επιδρομή στη διεθνή νηοπομπή αναφέρει ότι "το Ισραηλινό Ναυτικό εμπόδισε έξι πλοία να σπάσουν τον ναυτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας" και "αυτό συνέβη ύστερα από πολυάριθμες εκκλήσεις και προειδοποιήσεις των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες επί ώρες, σήμερα τα ξημερώματα, καλούσαν τα πλοία να...
κατευθυνθούν προς το λιμάνι του Ασντόντ στο Ισραήλ, προκειμένου να εκφορτώσουν το ανθρωπιστικό υλικό που μετέφεραν για να παραδοθεί στη Γάζα, έπειτα από σχετικό έλεγχο".

"Τα πλοία αγνόησαν τις εκκλήσεις", αναφέρεται στην ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας και προστίθεται:

"Σε μια περίπτωση, και συγκεκριμένα σε ένα τουρκικό πλοίο, ακτιβιστές της οργάνωσης επιτέθηκαν με λοστούς, μαχαίρια και όπλα εναντίον των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, με αποτέλεσμα στη συμπλοκή να σκοτωθούν και να τραυματιστούν ακτιβιστές. Σοβαρή εμπλοκή υπήρξε μόνο στο τουρκικό πλοίο. Είναι σαφές ότι οι ακτιβιστές είχαν προετοιμαστεί για ένοπλη συμπλοκή".

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της πρεσβείας του Ισραήλ αναφέρει:

"Σήμερα το πρωί το Ισραηλινό Ναυτικό εμπόδισε έξι πλοία να σπάσουν τον ναυτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας. Αυτό συνέβη ύστερα από πολυάριθμες εκκλήσεις και προειδοποιήσεις των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες επί ώρες, σήμερα τα ξημερώματα, καλούσαν τα πλοία να κατευθυνθούν προς το λιμάνι του Ασντόντ στο Ισραήλ, προκειμένου να εκφορτώσουν το ανθρωπιστικό υλικό που μετέφεραν για να παραδοθεί στη Γάζα, έπειτα από σχετικό έλεγχο. Τα πλοία αγνόησαν τις εκκλήσεις.

Σε μια περίπτωση, και συγκεκριμένα σε ένα τουρκικό πλοίο, ακτιβιστές της οργάνωσης επιτέθηκαν με λοστούς, μαχαίρια και όπλα εναντίον των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, με αποτέλεσμα στη συμπλοκή να σκοτωθούν και να τραυματιστούν ακτιβιστές. Σοβαρή εμπλοκή υπήρξε μόνο στο τουρκικό πλοίο. Είναι σαφές ότι οι ακτιβιστές είχαν προετοιμαστεί για ένοπλη συμπλοκή. Επίσης τραυματίστηκαν πέντε μέλη των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, οι δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Οι τραυματίες ακτιβιστές νοσηλεύονται σε ισραηλινά νοσοκομεία.

Τα πλοία που εμποδίστηκαν οδηγήθηκαν στο ισραηλινό λιμάνι Ασντόντ, όπου θα πραγματοποιηθεί και η ταυτοποίηση των στοιχείων των επιβατών, ενώ το φορτίο των πλοίων θα ξεφορτωθεί και θα παραδοθεί στη Γάζα μέσω των επίσημων διαδικασιών που ισχύουν στο Ισραήλ. Οι δε επιβάτες υπόκεινται στις συνήθεις διαδικασίες για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Το Ισραήλ είχε από την αρχή ενημερώσει ότι η όλη επιχείρηση των ακτιβιστών ήταν ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, καθώς τα μέλη της Free Gaza έχουν εκφράσει την ανοιχτή υποστήριξή τους προς τη Χαμάς, μιας οργάνωσης που απορρίπτει την ύπαρξη του Ισραήλ. Ο όγκος ανθρωπιστικής βοήθειας που παραδίδεται μέσω των επίσημων Ισραηλινών περασμάτων είναι πολλαπλάσιος από τον αυτό που έχει παραδοθεί ή επρόκειτο να παραδοθεί από τον στολίσκο".

Ο τρομοκράτης της Μεσογείου...


Της ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ
Βουλευτή Β΄ Αθηνών
Σήμερα τα ξημερώματα ο τρομοκράτης της Μεσογείου
επιτέθηκε στα πλοία του στόλου της Ελευθερίας. Η αιματηρή επίθεση - πειρατεία, που πραγματοποιήθηκε με πραγματικά πυρά, ελικόπτερα, φουσκωτά και ισραηλινούς κομάντος ( επίλεκτες δυνάμεις 13 ), έγινε σε διεθνή ύδατα στα 80 μίλια από την ακτή και μάλιστα εκτός της αυθαίρετης ζώνης αυξημένης ευθύνης που έχει ορίσει το Ισραήλ ( 68 μίλια ).
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς και πολλούς τραυματίες, για πραγματικό μακελειό.
Η σημερινή επιχείρηση του ισραηλινού στρατού κατοχής αποτελεί απρόκλητη πολεμική επιχείρηση εναντίον αμάχων σε διεθνή ύδατα, εναντίον αμάχων που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στο μεγαλύτερο...
στρατόπεδο συγκέντρωσης του κόσμου, στη Γάζα.
Η σημερινή επιχείρηση του ισραηλινού στρατού κατοχής αποτελεί απρόκλητο πολεμικό επεισόδιο, εις βάρος πλοίου με ελληνικού σημαία, εις βάρος ελληνικού εδάφους, του ελληνικού πλοίου.
Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τη ναζιστικού τύπου επίθεση και ζητώ από την ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων της, να πράξει αυτά που οφείλει για την προστασία των Ελλήνων πολιτών, για την προστασία του δικαιώματος ελεύθερης και ασφαλούς μετακίνησης, για την τήρηση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.
Θεωρώ υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης και των διεθνών οργανισμών να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα τιμωρίας του Ισραήλ για την πάγια τρομοκρατική τακτική του.
Τέλος, όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να καταδικάσουμε με τον πλέον μαζικό τρόπο το έγκλημα διαρκείας που διαπράττει το Ισραήλ.

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

«Η τραγική κατάληξη της επίθεσης των Ισραηλινών ναυτικών δυνάμεων κατά των πλοίων που μετέφεραν υλικά βοήθειας στη Γάζα, προκάλεσαν δίκαιη αγανάκτηση
σ' ολόκληρο τον κόσμο. Τίποτα δεν δικαιολογεί την απώλεια ανθρώπινων ζωών
-και μάλιστα αμάχων- που καθώς φαίνεται, δεν βρίσκονταν καν εντός των
Ισραηλινών χωρικών υδάτων...
Καταδικάζω με αγανάκτηση την επίθεση αυτή που στοίχισε
ανθρώπινες ζωές και πόνο στις οικογένειες των θυμάτων και κάνω έκκληση προς
την κυβέρνηση του Ισραήλ: Η ασφάλεια των δύο λαών είναι επιθυμία όλων και η
διεθνής κοινότητα εργάζεται για μια λύση δύο κρατών που θα θέσει τέλος στην
τραγωδία του Παλαιστινιακού λαού. Όμως ενέργειες όπως αυτή, θέτουν σε
δοκιμασία τις σχέσεις της χώρας σας ακόμα και με εκείνους που κατανοούν τα
προβλήματά σας και αγωνίζονται για την επίλυσή τους.»


ΝΙΚΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ...

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Δ.ΣΧΟΙΝΩΡΙΤΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε.

ΗΤΤΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΥΠΕΣΤΕΙ,ΣΤΙΣ ΕΣΟΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ!