Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

600 ΕΥΡΩ Η ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ

ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΘΑΤΣΕΡ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ. 600 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΑΜΟΛΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΠΕΝΤΕ νεκροί απ' τη γρίπη και ο σταλίνας Πολάκης τρέχει να διορίσει κομματόσκυλα.Ισως να φταίει ο Αδωνις

Καμία μετάλλαξη (όπως διαρρέουν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ), κυρίαρχο το πανδημικό στέλεχος της γρίπης-Ανεμβολίαστοι, παρότι με χρόνια προβλήματα υγείας, οι ασθενείς με γρίπη

Ανεβαίνει σταθερά το κύμα της γρίπης στην Ελλάδα, με τους ειδικούς του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) να αναφέρουν ότι πλέον η χώρα εισήλθε σε φάση αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης, η οποία μάλιστα αναμένεται να διαρκέσει για τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα του ΚΕΕΛΠΝΟ, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν καταγραφεί 35 σοβαρά κρούσματα γρίπης με νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), καθώς και πέντε θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι όμως άτομα που δεν είχαν εμβολιαστεί, παρά το γεγονός ότι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου για σοβαρή νόσηση από γρίπη.