Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

            ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΠΝΕΕ, Η ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ.

            ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ  ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

            Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

AΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ. ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ <<ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ>>. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ?

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ, ΤΟ 2015 ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 501 ΔΙΣΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ 2009.

        Η ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ

        ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΣΕ ΔΕΙΚΤΕΣ) ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

        ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΕΝΤΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ?