Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Μόνο τον μοναχό Αρσένιο δεν πρότεινε ο Καραμανλής για το ΕΣΡ!

Ο σκιώδης πρωθυπουργός και οι κολλητοί που τοποθετούνται στο ευαίσθητο όργανο
Μόνο τον μοναχό Αρσένιο δεν πρότεινε για το ΕΣΡ-πρώτη φορά αριστερά-ο σκιώδης πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Το ρεπορτάζ από τον προσωπικό ιστότοπο του δημοσιογράφου Σεραφείμ ΚοτρώτσουAnatropinews είναι απολαυστικό με την παρέλαση των καραμανλικών που ετοιμάζονται να διορισθούν στο ΕΣΡ να μην έχει προηγούμενο:
Σε «ειδική αποστολή» να πετύχει συμφωνία στα πρόσωπα που

VANESSA REDGRAVE

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΓΓΛΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ. Η ΙΔΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ (ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ) ΚΑΙ ΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.

Μόνο για εμπόριο ηρωίνης και εξαγορά λειτουργών της Δικαιοσύνης δεν αλληλοκατηγορούνται Παπαγγελόπουλος και Ενωση Εισαγγελέων

Συγκεκριμένοι μεγαλοκαρχαρίες καταφέρνουν και σκίζουν διαρκώς τα δίχτυα της εγχώριας Δικαιοσύνης
Μόνο για εμπόριο ηρωίνης και εξαγορά λειτουργών της Δικαιοσύνης από συγκεκριμένα συμφέροντα και σκοτεινές παράγκες δεν αλληλοκατηγορούνται ο αναπληρωτής υπουργός Παπαγγελόπουλος και η Ενωση Εισαγγελέων.
Το εμφύλιο παραλήρημα της Δικαιοσύνης αποκαλύπτει και