Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ!

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ
Όταν εμείς τα γράφαμε κάποιοι μας έλεγαν πως έχουμε εμμονές με τον Καθρεπτάκια (εδω). Σήμερα στην σύσκεψη για τον προεκλογικό αγώνα και για τα ψηφοδέλτια εντός του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά ξέσπασε καβγάς μεταξύ του Ανδρέα Λυκουρέντζου, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, και του Γιώργου Μουρούτη, αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος.. Ο Λυκουρέντζος σε εξαιρετικά οργισμένο τόνο υπέβαλε προφορικά την παραίτησή του μιας που ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας θα είναι και ο Καρβελάς....
Τότε οι φωνές του καθρεπτάκια ακούστηκαν στους διαδρόμους. Το ύφος ήταν τραχύ. Ο Μουρούτης κατηγόρησε τον Ανδρέα Λυκουρέντζο ότι διαλύει το κόμμα (Δίκιο έχει) και μάλιστα τη στιγμή που το πολιτικό σκηνικό εισέρχεται στην τελική ευθεία των εκλογών. Ο Καθρεπτάκιας έχει όλες τις δημοσκοπήσεις στα χέρια του και βλέπει πως δεν εκλέγεται και θέλει να κάνει ηρωική έξοδο. Τρίτος πάει στην Αρκαδία και γι αυτό είναι όλο νεύρα.

Φήμες για παραίτηση Λυκουρέντζου ...

Αποχώρησε από το γραφείο του...
Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγη ώρα ο γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, είχε κουβέντα σε υψηλούς τόνους με... στενό συνεργάτη του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Λυκουρέντζος, αποχώρησε από την Συγγρού, έχοντας προηγουμένως υποβάλλει την παραίτησή του. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετές μέρες επικρατεί ένταση στις σχέσεις του Αρκά πολιτικού με συγκεκριμένο άνθρωπο, του στενού προεδρικού περιβάλλοντος. Επικοινωνία έγινε με τον κ. Λυκουρέντζο, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τις εξελίξεις, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, αφού όπως μας είπε η γραμματέας του: "είχε αποχωρήσει από το γραφείο του".

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

parapolitika.gr