Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

ΝΤΟΡΑ – ΛΟΥΚΑ

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΚΑΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΗΚΑΤΣΕΛΗ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΧΑΙΔΕΨΕ ΑΥΤΙΑ. ΚΑΙ ΟΙΔΥΟ,ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ!

ΓΑΤΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ!

Γάτα ο Πετράν. Χθες στο Π.Σ πέταξε το μπαλάκι στον μελλοντικό πρωθυπουργό όπως τον αποκάλεσεΑ.Σαμαρά για την επένδυση που αφορά τον λιγνίτη στην περιοχή της Κορώνης. Πλέον είναι κρίση του προέδρου της ΝΔ το αν θα ΄πέσει΄ χρήμα΄ στην Μεσσηνία και στο αν 200 άνεργοι στον νομό θα βρουν εργασία...

Θα έχει ενδιαφέρων η απάντηση του προέδρου της ΝΔ στην επιστολή που θα του αποστείλει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου!

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ! ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΕΠΛΗΤΤΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΑΘΗΤΗ.

             ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ, ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ.

             ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ. ΑΝΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΤΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΤΑ 26, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ.
      ΚΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.