Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΝΤΟΡΑ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΜΠΑΡΟΥ.

ΣΑΜΑΡΑΣ 2

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΠΡΩΗΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΤΑΛΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ 50 ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Το Σάββατο το βράδυ θα γίνει στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στο Άργος η πρώτη διερευνητική συνάντηση των πολιτών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να δημιουργήσουν μια νέα παράταξη με σκοπό τη συμμετοχή της στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Άργους.

ΣΑΜΑΡΑΣ


ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΣΤΟΥΣ 50 ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ -ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ. ΠΑΛΙΑ ΟΝΕΔΙΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΛΙΟΥ ΟΝΕΔΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΡΟΔΟΠΗΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΤΖΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ,ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

"Καυτή πατάτα" αποδεικνύεται για την κυβέρνηση το θέμα της επιλογής του ΓΓΑ.Μετά την κατάργηση του Υφυπουργού Αθλητισμού,η θέση του Γενικού Γραμματέα αποκτά ιδιαίτερη αξία,καθώς όποιος εγκατασταθεί στη Λ.Κηφισίας 7,θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες.Δεδομένες και ισχυρές υποψηφιότητες θεωρούνται αυτές των Κώστα Παταβούκα, Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου, Πέτρου Συναδινού και Μάκη Ασημακόπουλου.Φαίνεται,όμως,ότι παρεμβάσεις ισχυρών παραγόντων του αθλητισμού και της πολιτικής αλλάζουν το τοπίο.

LEKANOPEDIO ATTIKHS POLICE DEPARTMENT