Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΙ ΜΥΚΗΝΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΙ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ.Η ΑΛΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.
Ο Δ.Σωτηρόπουλος είναι μία από τις επιλογές της Ρηγγίλης και του Αντώνη Σαμαρά για πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας στις προσεχείς εκλογές.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε πώς αναλύει "όλο του το αυτό" ο αρχαιολόγος-αγρότης-πολεοδόμος-αντιπρόεδρος στο νοσοκομείο Ναυπλίου που δεν "καπελώνεται" από κανέναν και επειδή τα έχει όλα στον .....εγκέφαλο του ζητάει ΤΟ ψήφο των Νεοδημοκρατών.


Δείτε και θαυμάστε τη Νέα Νέα Δημοκρατία που ονειρεύεται ο Α.Σαμαράς.


Περαστικά σας εκεί στη Ρηγγίλης παιδιά!!!

Να σας έχει ο θεός καλά να μας κάνετε να γελάμε.

ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ (ΛΑΚΩΝΙΑ) ΓΙΑ ΤΗΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΝΤΕΛΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟ ΕΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΣΟΛΗΨΙΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΤΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ? ΟΜΕΝ ΠΡΩΤΟΣ (ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ (ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ) ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ

27/05/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το ερωτηματολόγιο που απέστειλε η Ν.Δ. σε όλα τα μέλη του κόμματος και μεταξύ άλλων ζητά και την υπόδειξη του καταλληλότερου υποψήφιου Δήμαρχου κατά την άποψη του κάθε μέλους θα πρέπει λοιπόν όλοι μας να έχουμε κάποια κριτήρια για την καλύτερη επιλογή του υποψήφιου Δήμαρχου για την πόλη του Άργους και που θα εκφράζει την παράταξη μας.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ:

  • ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .
  • ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ.
  • ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ , ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ , ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ , ΤΗΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
  • ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ .
  • ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ .
  • ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΣ .
  • ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  • ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ .
  • ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ .
  • ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ , ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
  • ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΥ.
  • ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΤΗΧΘΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

ΜΠΙΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ.

Εξαφανίζουν" τις Μυκήνες...


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ
Ολες οι εξαγγελίες περί νέας Κυβερνητικής Διακυβέρνησης της χώρας με άξονες την αξιοκρατία – την ισότητα αλλά και τη διαφάνεια πήγαν περίπατο κ. Παπανδρέου.
Ο Υπουργός σας κ. Ραγκούσης και ο Υφυπουργός σας κ. Μανιάτης, από κοινού και με μόνο κριτήριο την εξυπηρέτηση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ φίλων, αλλά και μικροπολιτικών συμφερόντων ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τον Δήμο ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ σύμβολο προβολής της Ελλάδας και...
του Πολιτισμού μας.
Κ. Γερουλάνο δεν αντιδράτε, όταν το μόνο που ενδιαφέρει τους συναδέλφους σας ,είναι πως θα βάλλουν στο χέρι το ΤΑΜΕΙΟ του Δήμου ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ καταστρέφοντας έτσι ΤΟΤΕΜ του Ελληνικού Τουρισμού και πως θα εξυπηρετήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ.
Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μην σας εγκλωβίζουν, όλοι αυτοί οι δήθεν αξιόλογοι συνεργάτες σας και δεν αλλάζεται κατ΄ελάχιστο τις τερατογεννέσεις του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απαιτεί και διάλογο και τόλμη να αλλάξετε έστω και στο και πέντε τα ανοσιουργήματα των σύγχρονων ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΩΝ στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ <<ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ>> ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ.