Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

ΜΠΕΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΣΠΟΝΤΑ ΤΟΥ...
<<<ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ>>> ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

«ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ»

"Υποστηρίζω πλήρως την ανάγκη δημοσιονομικής προσαρμογής στην Ελλάδα, όμως το μείγμα πολιτικής που εφαρμόζει η σοσιαλιστική κυβέρνηση, προσθέτει φόρους σε μια οικονομία που βρίσκεται σε πρωτοφανή ύφεση", είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς...
προσερχόμενος, πριν από λίγη ώρα, στην Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξέλλες.
Ο κ. Σαμαράς, πρόσθεσε επίσης ότι "αυτή η πολιτική έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, όπως αποδεικνύεται από όλα τα οικονομικά μεγέθη. Απαιτούνται διαρθρωτικές δράσεις, για να διασφαλίσουμε την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την αποπληρωμή των δανείων. Θα συζητήσω αυτά τα θέματα με τους συναδέλφους μου".

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ  REUTERS   ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ  ΤΟ BLOGANTINEWS, ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ  Η   IVETA RADICOVA(ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ  ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ) ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ  ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ  ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

        ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ  ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ  ΤΟΝ  ΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ  ΚΑΙ ΤΟΝ  ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ  ΤΗ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ.  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ  ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΛΙΜΑΝΙ.

         ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΩΤΗΡΑ  ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 1974.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΧΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.

       ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΝΕΠΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΥΠΑΙΝΙΓΜΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ.

        ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ,  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ. ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΕΙΧΑΜΕ  ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ( ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ , ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ  ΠΑΓΚΑΛΟΥ –ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

         ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ  ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ <<ΖΑΠΠΕΙΟ 2>>.

        ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΟΣΟ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΟΠΑΣΟΚ, ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

         ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Η ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ.


ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

9 ΑΤΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...
ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ.
..
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΣΗΜΟΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ( ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΜΕΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

     Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ << ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ>> ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΑΝ ΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝ  ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007 ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ << ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ>> ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ.

     ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΚΙ ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΑΡΑ  ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΑΛΛΩΣ Η ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.