Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τα ψηφοδέλτια των Οικολόγων στην Πελοπόννησο


Οι Οικολόγοι Πράσινοι  παρουσίασαν σήμερα τους συνδυασμούς με τους οποίους παίρνουν μέρος στις εκλογές σ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας.
Οι υποψήφιοι του κόμματος ανέρχονται σε 341  (έναντι 313 το 2009), συν 12 στη λίστα επικρατείας.  Από αυτούς το 65,4% είναι άνδρες και το 34,6% γυναίκες  (έναντι 66,1% και 33,9% το 2009, αντίστοιχα, που αποτελεί οριακή αύξηση συμμετοχής των γυναικών). Το συνολικό ποσοστό ανανέωσης των ψηφοδελτίων των Οικολόγων Πράσινων είναι 60% σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές.
Την παρουσίαση των ψηφοδελτίων έκαναν η Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής του εκλογικού αγώνα των Οικολόγων Πράσινων, υποψήφια στη Β΄ Αθηνών με σταυρό προτίμησης και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΕΛΛΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΗΤΡΟΦΑΝΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΦΑΙΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΟΥΖΙΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΒΕΛΟΥΚΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΗ ΕΛΕΝΑ
ΣΤΑΡΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ ΓΩΓΩ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΠΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΡΑΛΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΣΙΧΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΑΜΠΑΔΗΜΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
ΝΤΟΥΜΠΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Πελοπόννησο


Το Σάββατο 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο Stanley στην Πλατεία Καραϊσκάκη στις 7 μ.μ σας θα παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Όπως αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, τα ψηφοδέλτια είναι πλασιωμένα με καθαρούς ανθρώπους, που δεν έχουν καμία σχέση με το καθεστώς της ρεμούλας και της διαπλοκής. «Άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Εργαζόμενοι, οικογενειάρχες, επιστήμονες σαλπίζουν την ένωση του Ελληνικού Λαού ενάντια στην κλεπτοκρατία και την φαυλοκρατία, κάτω από την σημαία της Χρυσής Αυγής», τονίζεται.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, θα δώσουν έναν αγώνα εθνικό και ιδεολογικό, χωρίς την ελαχίστη προσωπική φιλοδοξία. «Ο αγώνας είναι για Ελλάδα και Ιδανικά, για Πίστη και Ιστορία. Ο οποιoσδήποτε παλαιοκομματικού τύπου προσωπικός ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων θα παταχθεί αμείλικτα», επισημαίνεται.
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΛΙΑΝΤΙΝΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ
ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΟΡΦΑΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΑΝΤΗΝΙΩΤΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ-ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΜΑΝΔΡΑΠΙΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΜΠΕΛΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

Ένοχα μυχτικά, δεσμοί αίματος...

Σάλο προκαλεί στο διαδίκτυο η δεύτερη προδοσία του Αντώνη Σαμαρά στη ταλαίπωρη Νέα Δημοκρατία! 
Οι νεοδημοκράτες κλαίνε γοερά  στα καφενεία καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως είναι δυνατόν ο αρχηγός τους να έχει τόσα σκοτεινά "χρέη" από το παρελθόν.
Το άρθρο του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" αναπαράγεται με ταχύτητα φωτός στο διαδίκτυο.
Όπως όλα δείχνουν οι Σαμαράς-Συμπιλίδης οδηγούν τη ΝΔ σε ολοκληρωτική διάλυση!



9 Σεπτεμβρίου 1993. Ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Συμπιλίδηςανεξαρτητοποιείται και ρίχνει τη κυβέρνηση Μητσοτάκη με μια ακατάληπτη δήλωση η οποία ήταν όλα τα λεφτά: «Το θέμα της Μακεδονίας μας δρομολογήθηκε (...) προς την κατεύθυνση της εθνικής τραγωδίας. (...) Το θέμα του ΟΤΕ, μετά μάλιστα από τις γνωστές περιπέτειες της ΑΓΕΤ, εγείρει τεράστια ερωτηματικά (...) Κύριε πρόεδρε, όλα τα παραπάνω με φέρνουν στην επώδυνη θέση να κάνω χρήση του συνταγματικού μου δικαιώματος και να προχωρήσω στην άρση της εμπιστοσύνης μου από την κυβέρνηση».
O Mητσοτάκης κατηγορεί τον Σαμαρά για τη πτώση της κυβέρνησής  του και αφήνει να εννοηθεί ότι τον ρίξανε συμφέροντα φωτογραφίζοντας τον επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη. Ενάμισι χρόνο μετά ο Συμπιλίδης με τον ιδρώτα να κυλάει στο πρόσωπό του μιλάει στο «Star» και στον Γιώργο Τράγκα για τη νύχτα πριν τη πτώση του Μητσοτάκη>
-Την πέρασα στο σπίτι των κουμπάρων μου με ψωμί και τυρί. Είχε προηγηθεί μια συνάντηση στο σπίτι του Στεφανόπουλου όπου ο Σαμαράς μας εξήγησε πως έχει η υπόθεση της Μακεδονίας…
Ο Τράγκας ξεκίνησε από χθες να προβάλει τη συνέντευξη-ντοκουμέντο στην εκπομπή του στο EXTRA 3, ξυπνώντας τους εφιάλτες της προδοσίας στο γαλάζιο στρατόπεδο. Αιτία το γεγονός ότι ο Συμπιλίδης κατεβαίνει υποψήφιος στο Κιλκίς με τη ΝΔ. Η  Βόζεμπεργκ γράφει χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter«Ο Συμπιλίδης υπέγραψε δήλωση μετανοίας ή το αδίκημα παραγράφηκε λόγω εικοσαετίας».
Η Συγγρού είναι ανάστατη, εκτός από τους μυημένους και τους γνώστες της ιστορίας σε βάθος. Η εξάρτηση Σαμαρά από τον Συμπιλίδη θυμίζει εκείνες της αμερικανικές ταινίες που περιγράφουν ένοχα μυστικά που έχουν να κάνουν με παιδικά τραύματα τα οποία ακολουθούν τους πρωταγωνιστές σ’ ολόκληρη τη ζωή τους. Συνήθως σεξουαλική κακοποίηση και τα σχετικά-βλέπε για παράδειγμα το Σκοτεινό Ποτάμι.
Στη περίπτωση του διδύμου Σαμαρά-Συμπιλίδη οι δεσμοί αίματος παραπέμπουν περισσότερο στο GoodFellas μια και τα ένοχα μυστικά που ενώνουν τους δύο άνδρες είναι άλλους είδους.
Φοβερό αν το καλοσκεφθείς. Παρότι έχουν περάσει 20 χρόνια από ένα γεγονός που συγκλόνισε τη ΝΔ και έστειλε τον Σαμαρά στην πολιτική απομόνωση, ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ αισθάνεται ότι "οφείλει" ακόμη στον Συμπιλίδη και τον συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια.
Αν ο αρχηγός ενός κόμματος που διεκδικεί  την εξουσία αισθάνεται ότι χρωστάει σ’ έναν βουλευτή του εξαιτίας μια παλιάς «ανεξιχνίαστης» ιστορίας γύρευε τι «οφειλές» έχει σε άλλα πρόσωπα πολύ πιο ισχυρά από τον Συμπιλίδη και τις οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα ήθελε να τις ξοφλήσει.
Μόνο να το σκεφθείς αηδιάζεις για το σαθρό πολιτικό σύστημα το οποίο την ώρα που η χώρα ζει μια νέα Μικρασιατική Καταστροφή σπεύδει να φορτωθεί 400 σαπάκια αμερικανικά τανκς και να εξοφλήσει γραμμάτια  ενός (βρώμικου) παρελθόντος…

ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
      ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ?
      ΑΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ << ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ >> ΑΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ 1993?
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ  << ΚΟΜΜΕΝΟΙ >> ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΛΗΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
     ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ( ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ) ΠΡΟΣΕΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ  ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙ.
     ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ  ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ  <<ΔΑΝΕΙΚΑ>>  ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ 2009.
     Ο ΑΠΕΛΘΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ. ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΔΥΜΟ ΛΟΛΑΚΑ – ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ


ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ Ο ΤΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. ΞΕΚΙΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ.
     ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ <<ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ>> (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ  <<ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ>> (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ << ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ >> ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΑΡΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ (ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ), ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΝΟΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ JENGA  ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
      ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΛΘΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΥ 300.000 ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΝ. ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΝΑΥΠΛΙΟΥ.                

ΑΥΤΟ - Α - ΔΥΝΑΜΙΑ


ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΑΓΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. 
    Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΠΑΘΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΔΙΚΗ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ.
    ΑΥΤΗ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.

ΚΑΡΑΠΑΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ  <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ>> ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ. ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ. Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Η << ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ>> ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ. 

ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΣ


Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
     Ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ.
     ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΦΥΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε  ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ


ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Ε.Α.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΥΛΗΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ  << ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ>>. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ
1.       ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
2.       ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3.       ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. Η ΠΕΝΤΑΔΑ  ΕΙΝΑΙ
1.       ΖΕΡΒΑ ΜΑΡΙΑ  (ΑΝΕΡΓΗ)
2.       ΜΟΥΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ  (ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α.)
3.       ΜΠΟΜΠΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  (ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ)
4.       ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΚΟΣ  (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ)
5.       ΤΣΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  (ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ)