Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΤΟ... REAL ESTATE!


Γιάννης Ανδριανός. Ο αρχι-κηφήνας της Βουλής. Δεν έχει μιλήσει ούτε μια φορά. Δεν έχει καταθέσει ούτε μια ερώτηση. Επάγγελμα; Κανένα. Για όσους γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα στη Νέα Δημοκρατία τον θυμούνται να βγάζει φωτοτυπίες στο γραφείο του διευθυντή του Μ. Έβερτ, Νίκο Μπάλιο. Στην συνέχεια έγινε διευθυντής στο γραφείο Τύπου της Ρηγίλλης και αμέσως μετά διευθυντής στο γραφείο Τύπου του Μαξίμου. Ο ανύπαρκτος Ανδριανός που δεν ήξερε ούτε το Ελληνικό αλφάβητο, απέκτησε πτυχίο, μέσω του Ανοιχτού Πανεπιστημίου (με μέσο φυσικά). Απέκτησε επίσης 58 ακίνητα! Όσα και τα ακίνητα της Άννας Νταλάρα. Απίθανα πράγματα...
http://fimotro.blogspot.com/2010/09/real-estate.html

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ...

Μουρμούρα για Βόζεμπεργκ και Ανδριανό

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Ν.Δ. η φορολογική δήλωση της βουλευτού και μεγαλοδικηγόρου Λίζας Βόζεμπεργκ.
Το 2008 εμφάνισε εισοδήματα μόλις 13.378 ευρώ, λίγο πάνω δηλαδή από το όριο της φτώχειας.Η συγκεκριμένη δήλωση έχει μπει στο ...στόχαστρο του Μαξίμου που κοιτάει αυτή την περίοδο από πού θα «πιάσει» τον Σαμαρά.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα 58 ακίνητα του Γιάννη Ανδριανού, αρκετά εκ των οποίων αποκτήθηκαν την περίοδο που ήταν διευθυντής τύπου στο Μαξίμου.

parapolitika

Στο πίσω μέρος του μυαλού του...


Έμπειροι άνθρωποι από το χώρο της πολιτικής οι οποίοι τυγχαίνει να γνωρίζουν τον Δημήτρη Καμπόσο, υποψήφιο δήμαρχο Άργους, και τις ηγετικές του ικανότητες αλλά και τις υψηλές φιλοδοξίες του, πιθανολογούν πως η Δημαρχία είναι μόνο η αρχή για τον Καμπόσο. Στο πίσω μέρος του μυαλού του εκτός απο την Δημαρχία βρίσκονται οι επόμενες Βουλευτικές εκλογές και οι τωρινές Δημαρχιακές εκλογές δεν είναι παρά το Crash Test για το επόμενο μεγάλο βήμα. Όπως αναφέρεται ο νέος Δήμος Άργους έχει περίπου 33.248 ψηφοφόρους. Αυτό σημαίνει πως αν βγει Δήμαρχος ακόμα και με 50% θα έχει συγκεντρώσει 16.624 σταυρούς!!! Αν τώρα επαληθευτούν τα σενάρια που μιλάνε για ποσοστά 60% και πάνω, τότε μιλάμε 20.000 σταυρούς τουλάχιστον!!! Για να φανταστείτε για τι νούμερο μιλάμε, ο πρώτος γαλάζιος Βουλευτής Αργολίδας στις προηγούμενες εκλογές συγκέντρωσε 11.000 σταυρούς, τους μισούς από αυτούς που αναμένεται να μαζέψει ο Καμπόσος. Επομένως τυχόν Δημαρχιακή νίκη θα αποτελεί τεράστια παρακαταθήκη για τα μελλοντικά φιλόδοξα σχέδια του Δημήτρη Καμπόσου. Αν αυτά τα συνδυάσετε στο μυαλό σας με το γεγονός πως αφενώς η ΝΔ τελικά του έδωσε το χρίσμα με παρασκηνιακό τρόπο, αφετέρου ο ίδιος κρατά σε απόσταση τους γαλάζιους βουλευτές του νομού και τέλος η Έλσα φαίνεται πως δεν θα είναι ξανά υποψήφια, όλα αυτά μαζί δείχνουν πως προετοιμάζεται ο νέος τσάρος του νομού μας, η νέα ηγετική φυσιογνωμία. Όλα αυτά βέβαια είναι απλώς αναλύσεις, το τελευταίο λόγο το έχει πάντα ο λαός, τουλάχιστον έτσι μας έχουν αφήσει να πιστεύουμε...