Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Εγκαταλείποντας το Μαξίμου

Ο Prefadoros δεν τα βάζει ποτέ με κάποιον που βρίσκεται στο καναβάτσο, πολλές φορές μάλιστα τον υπερασπίζεται αν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν όλοι τον κατακρίνουν, προτιμώ να τον κρίνω όταν βρίσκεται στην ισχύ της εξουσίας και μοιάζει δυνατός.

Με την περίπτωση όμως του Αντώνη Σαμαρά και να θέλεις να μην ασχοληθείς, είναι ο ίδιος που σε προκαλεί.

Κατ΄αρχήν η συμπεριφορά του απέναντι στην απώλεια της εξουσίας, δείχνει

ΑΓΑΠΗΤΕ PREFADORE

ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΥΜΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΩΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ 70% ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ 0% ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΩΝ. ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΑΡΞΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ ΟΛΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 2012.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΜΗΔΕ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ <<ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ>>  21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΟΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ