Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΦΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΕΒ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΙΝΙΕ ΤΑΓΕΡΑΚΙΑ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΑΚΡΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΑΜΕΝΟΥ ΤΑΓΕΡ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΛΥΠΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 2009. ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΟΥ ΤΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΕ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΙΘΑΝΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΩ ΚΙΟΛΑΣ, ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΑΣΧΗΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ (?) ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ

ΤΟΣΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ... ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΩ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ,ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΠΟΥ ΧΕ..ΚΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΠΟΥ ΞΕΚΑ...ΣΕ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟ(Θ)ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜ...ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ 154 ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...

Γύρευε να βρεθούν απόψε 7 Συμπιλίδηδες ανάμεσα στους γαλάζιους και να ψηφίσουν δαγκωτό όχι στο Μνημόνιο

Γύρευε να παραμονεύουν απόψε ανάμεσα στους 300 μερακλήδες του κοινοβουλίου 7 Συμπιλίδηδες, ανάμεσα στους γαλάζιους, έτοιμοι να ψηφίσουν δαγκωτό ΟΧΙ και να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά με έναν ηχηρό γδούπο. Επειδή όλα μπορούν να συμβούν καλά θα ήταν να μην βάλετε στοίχημα!
 Τι είχε συμβεί με τον μερακλή Συμπιλίδη τον οποίο ο Σαμαράς προσπάθησε να επαναφέρει στην πολιτική ζωή για να τον αποσύρει μετά από την οργή που ξεσήκωσε ανάμεσα στους γαλάζιους ψηφοφόρους; Γράφαμε σχετικά με τίτλο “Ένοχα μυστικά, δεσμοί αίματος” 
 "9 Σεπτεμβρίου 1993.
  Ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Συμπιλίδης ανεξαρτητοποιείται και ρίχνει τη κυβέρνηση Μητσοτάκη με μια ακατάληπτη δήλωση η οποία ήταν όλα τα λεφτά: «Το θέμα της Μακεδονίας μας δρομολογήθηκε (...) προς την κατεύθυνση της εθνικής τραγωδίας. (...) Το θέμα του ΟΤΕ, μετά μάλιστα από τις γνωστές περιπέτειες της ΑΓΕΤ, εγείρει τεράστια ερωτηματικά (...) Κύριε πρόεδρε, όλα τα παραπάνω με φέρνουν στην επώδυνη θέση να κάνω χρήση του συνταγματικού μου δικαιώματος και να προχωρήσω στην άρση της εμπιστοσύνης μου από την κυβέρνηση».
 O Mητσοτάκης κατηγορεί τον Σαμαρά για τη πτώση της κυβέρνησής του και αφήνει να εννοηθεί ότι τον ρίξανε συμφέροντα φωτογραφίζοντας τον επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη.
 Ενάμισι χρόνο μετά ο Συμπιλίδης με τον ιδρώτα να κυλάει στο πρόσωπό του μιλάει στο «Star» και στον Γιώργο Τράγκα για τη νύχτα πριν τη πτώση του Μητσοτάκη> 
 -Την πέρασα στο σπίτι των κουμπάρων μου με ψωμί και τυρί. Είχε προηγηθεί μια συνάντηση στο σπίτι του Στεφανόπουλου όπου ο Σαμαράς μας εξήγησε πως έχει η υπόθεση της Μακεδονίας… 
 Ο Τράγκας ξεκίνησε από χθες να προβάλει τη συνέντευξη-ντοκουμέντο στην εκπομπή του στο EXTRA 3, ξυπνώντας τους εφιάλτες της προδοσίας στο γαλάζιο στρατόπεδο. Αιτία το γεγονός ότι ο Συμπιλίδης κατεβαίνει υποψήφιος στο Κιλκίς με τη ΝΔ. Η Βόζεμπεργκ γράφει χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Ο Συμπιλίδης υπέγραψε δήλωση μετανοίας ή το αδίκημα παραγράφηκε λόγω εικοσαετίας».
 Η Συγγρού είναι ανάστατη, εκτός από τους μυημένους και τους γνώστες της ιστορίας σε βάθος. Η εξάρτηση Σαμαρά από τον Συμπιλίδη θυμίζει εκείνες της αμερικανικές ταινίες που περιγράφουν ένοχα μυστικά που έχουν να κάνουν με παιδικά τραύματα τα οποία ακολουθούν τους πρωταγωνιστές σ’ ολόκληρη τη ζωή τους. Συνήθως σεξουαλική κακοποίηση και τα σχετικά-βλέπε για παράδειγμα το Σκοτεινό Ποτάμι.
 Στη περίπτωση του διδύμου Σαμαρά-Συμπιλίδη οι δεσμοί αίματος παραπέμπουν περισσότερο στο Goodfellas μια και τα ένοχα μυστικά που ενώνουν τους δύο άνδρες είναι άλλους είδους.
 Φοβερό αν το καλοσκεφθείς. Παρότι έχουν περάσει 20 χρόνια από ένα γεγονός που συγκλόνισε τη ΝΔ και έστειλε τον Σαμαρά στην πολιτική απομόνωση, ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ αισθάνεται ότι "οφείλει" ακόμη στον Συμπιλίδη και τον συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια.
 Αν ο αρχηγός ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία αισθάνεται ότι χρωστάει σ’ έναν βουλευτή του εξαιτίας μια παλιάς «ανεξιχνίαστης» ιστορίας γύρευε τι «οφειλές» έχει σε άλλα πρόσωπα πολύ πιο ισχυρά από τον Συμπιλίδη και τις οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα ήθελε να τις ξοφλήσει..."
 Aυτά γράφαμε με αφορμή την στιγμιαία επαναφορά του Συμπιλίδη από τον Σαμαρά. Λίγες ώρες πριν την ψήφιση του 3ου Μνημονίου το ολέθριο παρακράτος της μεταπολίτευσης εξακολουθεί να είναι ζωντανό και να διαβρώνει το πολιτικό και μηντιακό προσωπικό της χώρας μέσω νέων υδάτινων διαύλων-όπως λένε και οι υδραυλικοί το νερό είναι ύπουλος αντίπαλος μια και βρίσκει πάντα τρόπους να διαπερνά τα στεγανά σημεία...Για να δούμε εαν οι υδραυλικοί της ΝΔ έχουν κάνει καλά την δουλειά τους. 


Χο,χο, χο...
kourdistoportocali

Επρεπε να εισαστε εδώ και όχι σπίτι σας

...και να σας φέρνουν με ταξί... Αν αγωνιάτε για την ένσταση, έπρεπε να ήσασταν παρόντες στη Βουλή και να εγερθείτε, όχι να είσαστε σπίτι σας και να σας φέρνουν με ταξί!, είπε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με... την ονομαστική ψηφοφορία για την ένταση κατά του πολυνομοσχεδίου.

Εκπληκτικό κείμενο από τον Γάλλο λογοτέχνη Ζαν Ρισπέν Ζαν.

Διαβάστε το: «Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη...» 1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων. 2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο. 3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη... Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού. 1. Από την ιατρική σας, την... ... φαρμακευτική σας. 2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα) 3. Από την φυσική σας, χημεία 4. Από την αστρονομική σας 5. Από την πολιτική σας 6. Από την καθημερινότητα σας. Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε... Θα πείτε "δεν γίνεται". Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση! Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη... Η πρόκληση πάντως ισχύει." Κάνε για να προλάβεις το μακελειό! Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί στη Γή θα είναι... ΕΛΛΑΔΑ!!!