Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Προς κ. Αντώνη Σαμαρά

Γράφει ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν)

«ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ…», Αντώνη Σαμαρά


Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων παρουσιάζουν το κόμμα του οποίου ηγείσαι να υπολείπεται, κολλημένο στο 20%, κατά 4 έως 8 ..

ποσοστιαίες μονάδες του ΠΑΣΟΚ!
Βρήκε εδώ και καιρό τον τρόπο το ΠΑΣΟΚ να στριμώχνει στα σκοινιά τη Νέα Δημοκρατία με δημοσκοπήσεις που,...
κατά πολλούς, βγάζουν μάτι για τη πιθηκοειδή καταγωγή τους!

Εκείνο, όμως, που βγάζει δυο μάτια είναι η ανεξήγητα χλιαρή έως κρύα, μην πω και παγωμένη, αντίδραση του αρμόδιου τομέα της ΝΔ (Αλήθεια Αντώνη υπάρχει τέτοιος τομέας ή σας ξέφυγε όταν προχωρούσατε στο σχεδιασμό της σκιώδους κυβέρνησης)


Αλλά το πιο σοβαρό είναι αυτό που συζητά κατά κόρον πλέον ο κόσμος, «Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ… ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…»

Αυτά συζητάει ο κόσμος Αντώνη, που μάταια περιμένει, ως φαίνεται, από τη ΝΔ να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες.

Ως προς τις δημοσκοπήσεις δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή λένε την αλήθεια ή λένε ψέματα. Τόσο όμως στη μια, όσο και στην άλλη περίπτωση η ΝΔ είναι βοερά απούσα!

Και ο λαός, που έχει καεί στο χυλό, τείνει να πεισθεί ότι η ΝΔ στερείται σχεδίου, στερείται λύσεων και όλα όσα προτείνει, αφού επιμελώς αποφεύγει να τα εφαρμόσει, δεν είναι παρά θεωρητικές απόψεις που δεν έχουν καμιά, απολύτως, πρακτική αξία.

Εν τω μεταξύ ο συμμαθητής σου «ετσιγουστάροντας» προχωρεί ακάθεκτος στην εφαρμογή του σχεδίου του γενικού ξεπουλήματος της χώρας, πιστός «τοις κείνων ρήμασι…»


Το τραγικό, όμως, Αντώνη, είναι ότι ο κόσμος άρχισε πλέον να πιστεύει ότι «…ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ…»


Βασίλης N. Τριανταφυλλίδης

(Χάρρυ Κλυνν)
Καλαμαριά

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ


"Ο Κ.Καραμανλής συνέδεσε το όνομά του με την αναίμακτη μεταπολίτευση και την εγκαθίδρυση του πολιτεύματος της αβασίλευτης Δημοκρατίας, αλλά και την ένταξη της χώρας μας στην ΕΟΚ", δήλωσε χαρακτηριστικά, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα απο τους παριστάμενους.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

  ΑΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ 80%. ΤΟ ΑΛΛΟ 20  ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
        ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ. ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.