Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ            

ΜΕ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΔΙΚΝΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ

                     ΜΕ ΥΠΟΝΝΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣΣ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

                       ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ , ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΜΑΠΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ            

ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ  ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΡΡΩ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ            

 ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.