Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ

                   ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΚΡΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

            ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΛΑΘΡΑΙΟΙ Η ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ) ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

            Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΜΠΟΜΠΥΣΑΝΤΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 43 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟ 1973 ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ ΑΙΜΑΤΗΡΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ.

             Η ΘΕΑ ΕΣΤΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

             ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΟ.

             Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΡΟΥΧΟ ΚΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

                                 ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΣΗΜΟΣ

H ώρα του αντιπροέδρου...


Ο TSILIADOROS ΣΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αποφεύγει να βγει στο προσκήνιο για θέματα οικονομίας. Είναι αλλού... Αποφεύγει επίσης να μπει στη διαδικασία συζητήσεων για ιδεολογικά του κόμματος. Σιγά μην αντιπαρατεθεί με τον Φαήλο... Του λείπει ωστόσο, το προσκήνιο. Και ο καλύτερος τρόπος να βγει μπροστά είναι το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης. Κάλεσε λοιπόν, τον πρόεδρο...

Αντώνη και είχαν μια πρώτη συζήτηση για το θέμα... Και αποφάσισαν να φτιάξουν 5 υποεπιτροπές που θα επεξεργαστούν θεματικά τις προς αναθεώρηση διατάξεις. Σε λίγο θα τον δούμε να βγαίνει και στα "παράθυρα"...
tsiliadoros

Αφήνει διάδοχο ο Μανώλης...



ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ...
Ο TSILIADOROS ΣΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Γιάννη Ανδριανό στην Αργολίδα. Όπως φάνηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, ο Μανώλης θα αφήσει μεν την αγαπημένη του εκλογική περιφέρεια για να πολιτευτεί στη Β΄Αθηνών, πλην όμως η συμπάθειά του στην Αργολίδα είναι άλλο πρόσωπο και όχι ο Ανδριανός. Πρόκειται για τον...

δήμαρχο Ναυπλίου Π. Αναγνωσταρά, η υποστήριξη του ενός προς τον άλλον είναι δεδομένη.
tsiliadoros

Φαήλος ο ρυθμιστής


Προτείνει ο Φαήλος την προεδρία της Δημοκρατίας στον Καραμανλή; Να το σχετικό ερώτημα στη δημοσκόπηση της Realnews...

Προτείνει τη συνεργασία με τον Καρατζαφέρη; Να τα σχετικά ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ και στην Καθημερινή...

Δεν μένει παρά να ακούσουμε και τον ίδιο τον Σαμαρά να αναφέρεται σε "ντιντήδες" και "ξέκωλες" δημοσιογράφους...
parapolitiki