Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

      Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ . Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

       Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΗΜΙΤΗ.

     ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΩΝ.

     ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

     ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΑΔΙΚΑ.