Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΜΥΚΗΝΕΣ ΟΜΗΡΟΣ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΟΙ <<ΠΟΛΥΧΡΥΣΕΣ ΜΥΚΗΝΕΣ>> ,ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΥΜΝΗΣΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΕΠΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΟΤΙ ΕΞΑΙΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΚΑΙ ΤΑ 65 ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΜΑΝΕΣ?

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΩ


ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ <<ΣΟΡΤΑΡΙΣΜΑ>> ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ Η ΤτΕ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ.

ΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ) ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ Η ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΗ ΜΟΝΑΔΑ.

OBAMA


ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΦΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ WALL STREET. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ << ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ >>. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ


ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ. ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΜΕΡΚΕΛ , Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

ΝΤΟΡΑ


ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΛΥΡΙΤΖΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ κ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ. ΕΞΗΡΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΩΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

O AXAΡΙΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


Πονηρός όπως πάντα. Αντί να ευχαριστήσει τον Σαμαρά που παρά τις πιέσεις που δέχεται του είχε δώσει το ρόλο του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου που πλησιάζει εντούτοις, βγάζει την πίκρα του την Κυριακή που έρχεται. Το Fimotro είναι σε θέση να γνωρίζει οτι ο Αβραμόπουλος σε Κυριακάτικη εφημερίδα οραματίζεται νέα κόμματα και σχηματισμούς...

"Το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα απο την κρίση", λέει σε συνέντευξή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αβραμόπουλος αποστασιοποιείται απο τον Α. Σαμαρά αφήνοντας αιχμές και εναντίον του προέδρου της ΝΔ.

Αχάριστος ο Δημητράκης. Όπως συμβαίνει παντα με τέτοιους πολιτικούς.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΥΚΗΝΕΣ


ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

"Κ. Ραγκούση και κ. Μανιάτη Βουλευτή Αργολίδας και Καθηγητή της Πλάκας, δεν γνωρίζεται ότι τα Παγκόσμια Σύμβολα του Ελληνικού Πολιτισμού είναι τα ονόματα, ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΜΥΚΗΝΕΣ και ΟΛΥΜΠΙΑ....


Είναι δυνατόν να διατηρείται ο Δήμος Λυγουριού γιατί ο Δήμαρχος είναι κομματάρχης του κ . Μανιάτη και να εξαφανίζονται Οι ΜΥΚΗΝΕΣ.

Οι βασικές αρχές του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ κ. Ραγκούση αναφέρονται σε Δήμους Αυτάρκης Οικονομικά και με βασικό Πληθυσμό άνω των 10.000 ατόμων, Τις πλήρη αυτές τις προϋποθέσεις ο Δήμος Λυγουριού κ. Μανιάτη, που δίκην ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ εξαφανίζεται ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ όπως το όνομα Πολύχρυση ΜΥΚΗΝΕΣ κατά τον ΄Ομηρο .

Απλά θα σας προτείνω τρείς λύσεις ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ,μαζί με τους νύν Δήμους Κουτσοποδίου και Μιδέας. Άλλη λύση ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΝΩΝ μαζί με το Δήμο ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ και Τρίτη Δήμος ΜΗΚΗΝΩΝ μαζί με τους Δήμους ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ και ΛΥΡΚΕΙΑΣ.

΄Ολες οι παραπάνω προτάσεις υπερέχουν της πρότασης να διατηρηθεί αυτόνομος Δήμος Λυγουριού γιατί περι αυτού πρόκειται ενώ κάλλιστα μπορεί να συγχωνευτεί με το Δήμο ΝΑΥΠΛΙΑΙΩΝ

Ετσι απλά μπορείτε να δημιουργείται Δήμους με προοπτικές και όχι εκτρώματα της Οθωμανικής Εποχής."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ