Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ 1947 !!!!

του Βλάση Γωγούση Αρχές του 1947 η ΑΓΓΛΙΚΗ κυβέρνηση έχει ανακοινώσει στις ΗΠΑ πως αδυνατούσε πλέον να συνεχίσει την ενίσχυση της ελληνικής κυβέρνησης στον αγώνα της κατά της κομμουνιστικής. επικράτησης στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός πρόεδρος Τρούμαν προκειμένου να έχει ιδία άποψη , στέλνει το 1947 τον Paul A. Porter ως επικεφαλής αμερικανικής αποστολής. Μετά από έναν περίπου μήνα, ο Porter στέλνει επιστολή προς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, γράφοντας μεταξύ των άλλων: « Εδώ δεν υπάρχει κράτος ! Υπάρχει μόνο μία ιεραρχία πολιτικών, ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Μοναδική τους έννοια , η κατάκτηση της εξουσίας. Σε ολόκληρη τη χώρα οι άνθρωποι έχουν παραλύσει από την αβεβαιότητα και τον φόβο, οι επιχειρηματίες δεν επενδύουν, οι καταστηματάρχες δεν αποθηκεύουν προμήθειες. Και συνεχίζει: Η δημόσια διοίκηση είναι υπερβολικά εκτεταμένη!!!!. Οι χαμηλοί μισθοί προσαυξάνονται ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, (μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι κερδίζουν μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερο από τον βασικό μισθό τους!). Η δημόσια διοίκηση δεν είναι σε θέση να προβεί ούτε στην είσπραξη φόρων, ή την επισκευή δρόμων. Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει άλλη πολιτική εκτός από το να εκλιπαρεί για ξένη βοήθεια ,απαριθμώντας θορυβωδώς τις θυσίες της Ελλάδος... !!!! Στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει την ξένη βοήθεια για τη διαιώνιση των προνομιών μιας μικρής κλίκας που έχει την έδρα της στην πλατεία Κολωνακίου !. Υπογραφή :Paul A. Porter

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ

ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΨΗΦΙΣΕ. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ. ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΦΟΡΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΤΟ 2013. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ 13 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 18 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΣΑΦΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ.