Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ο Ανδριανός κάνει «δημόσιες σχέσεις» με τον Σκανδαλίδη!


Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Συγγρού η παρουσία του Γιάννη Ανδριανού, κατά την υπογραφή σύμβασης για τη μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από τα δίκτυα Αναβάλου σε περιοχές της Αργολίδας, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παρουσία του Κώστα Σκανδαλίδη. Γαλάζια στελέχη έκαναν πριν απο λίγο, λόγο για «κινήσεις δημοσίων σχέσεων» του βουλευτή της ΝΔ με την κυβέρνηση, την ώρα μάλιστα που οι αγρότες ανα την Ελλάδα «αναστενάζουν» εξαιτίας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης!

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

         ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ.

         ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ MEGAΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ELMUNDO  ΕΔΩΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΔΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ.

          ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΡΤΕΣ.

ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ...


ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΣΑ...
Ξέρει ότι πολιτικό μέλλον μέσα στη Ν.Δ. δύσκολα θα έχει. Η ίδια θεωρεί ότι εάν ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο θα είναι μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να διαγραφεί και να κάνει ηρωική έξοδο από τη Ν.Δ. από την οποία θα πρέπει να σίγουρο ότι θα διαγραφεί και εν...
συνεχεία θα προσωρήσει στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Όπως χαρακτηριστικά είπε σήμερα "θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο για το καλό της χώρας"! Το ενδιαφέρον τώρα εστιάζεται εάν διαγραφεί σήμερα, λόγω των δηλώσεών της, ή την ημέρα της ψηφοφορίας, την Τετάρτη δηλαδή...

<<ΘΕΜΑ>> ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΩΣ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΠΟΛΥ <<ΓΛΥΚΑ>> ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΙΟΥΛΙΑΝΩΝ ΤΟΥ 1965 ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.