Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

  ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ <<ΟΠΙΣΘΕΝ>> ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

    Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΣ. Η ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

   ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

   ΘΑ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο <<ΤΟΚΕΤΟΣ>> ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.

ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ


   ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ. ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΥΛΩΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

       ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΤΙΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

       ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.