Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕ ΠΡΩΙ – ΠΡΩΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ. ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Η ΤΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΧΙΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ?

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ

ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ EUROGROUP ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΙΕΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η <<ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ>> ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΗ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΩΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ, ΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΡΓΟΝΤΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ.ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ( ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ.

ΤΡΙΠΛΗ ΤΡΟΙΚΑ

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΚΥΚΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΚΥΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΡΙΒΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΑ ΣΥΓΚΛΕΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ,ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜ.ΑΡ. ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ Η ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.