Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2009

ΑΓΡΟΤΕΣ


ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2009.ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ,ΕΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 120 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ


110402 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ <<ΑΛΛΑΖΩ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ>>.

ΚΙΛΤΙΔΗΣ


ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΠΟΡΟΥ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝ 810.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΣΟΙ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΕΓΚΑΙΡΑ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ


ΜΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ 15ΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ... ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ 15ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΝΤΥΠΑ.

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ


ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ,ΠΟΛΩΝΙΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ. ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ. ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ


ΓΡΑΜΜΗ ΑΡΩΓΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ <<ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ 801 11 36 300.

ΚΙΛΤΙΔΗΣ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΑ 25 ΕΤΗ.