Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΣΑΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

      ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…

Άστραψε και βρόντηξε χθες το βράδυ η Έλσα Παπαδημητρίου στο DRTV


Απάντηση στους ομοιδεάτες της, Αργολιδείς, που τον τελευταίο καιρό της κάνουν υπόγειο πόλεμο σχετικά με την ενδεχόμενη αποχώρησή της απο το κόμμα της ΝΔ,έδωσε χθες βράδυ στην εκπομπή "Απέναντι στα γεγονότα" η βουλευτής Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου
Με την γνωστή της ευθύτητα η βουλευτής δεν μάσησε τα λόγια της...
για μια ακόμη φορά και με ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο είπε τα εξής :
"Περιμένουν τι; Να βγάλω μαχαίρια; Εγώ αισθάνομαι πολύ πιο ΝΔ απο όλα αυτά τα αστεία "μειράκια" που τολμάνε να μιλάνε για μένα. Είναι για γέλια!Εαν θεωρήσω εγώ κάποια στιγμή ότι αυτό δεν ικανοποιεί την συνείδησή μου και την ευθύνη μου στον κόσμο που με πιέζει,διότι κι αυτός έχει άποψη,θα κάνω κατά συνείδηση αυτό που πιστεύω!Δεν δίνω καμία σημασία!
Θλίβομαι όμως που δεν βελτιώνεται το πολιτικό προσωπικό στο νομό μου!Μετά απο 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας,την οποία εγώ εκλαμβάνω ως 20ετή ψήφο εμπιστοσύνης ,είναι πολύ μεγάλες οι ευθύνες μου και πολύ μεγάλος ο πόνος μου που όσοι θα με διαδεχθούν μια μέρα δεν θα είναι καλύτεροι απο μένα. Αυτό το ευχόμουν πάντα,το εύχομαι τώρα και θα αγωνιστώ γι αυτό,κυρίως αγνοώντας τις αστειότητες!Τώρα βλέπω ανθρωπάκια ,που δεν θα τους έπαιρνα ούτε να μου γυαλίσουν τα παπούτσια ,να παριστάνουν τους Ηρακληδείς μιας παράταξης που δεν ξέρουν τι της έχουν ψάλλει,αμφισβητώντας την δική μου προέλευση και πίστη!Εν ονόματι της ελευθερίας για τους τρίτους ,αλλά της υποχρέωσης για μένα να λέω την γνώμη μου ,τους λέω " τι να κάνουμε; Μόνο το δικό μου μυαλό έχω να με κατευθύνει!"

Πώς θα αντιδράσει εαν διαπιστώσει πως δεν την χωράει ο τόπος πια;

" Εαν ο τόπος πάψει να είναι ο τόπος που πιστεύω μέχρι σήμερα ότι κατοικώ,εαν θεωρήσω κάποια στιγμή,αλλά απο σοβαρούς ανθρώπους ,όχι απο μειράκια ότι ποδοπατείται η αξιοπρέπεια που χρειάζομαι για να γίνω παράδειγμα στους ανθρώπους μου τότε θα δω!Ό,τι κάνω θα είναι ξεκάθαρο πάντα,έντιμο και θα αφορά την συνειδησή μου !Όχι την φιλία μου με την Ντόρα!Η Ντόρα ήταν,είναι και θα είναι πάντα φίλη μου όσο ζω!"

Η Ντόρα θα πάει καλά...

"Πιστεύω πως η Ντόρα θα πάει καλά.Αξίζει να πάει καλά.Η Βουλή την χρειάζεται. Θεωρώ πως θα έχουμε εκπλήξεις..Ζω την κοινωνία και βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι όλων των χώρων που την περιμένουν να φουλάρει.Εύχομαι να παραμείνει στις πολιτκές δυνάμεις η Ντόρα και γενικά άνθρωποι σαν την Ντόρα."


Το δίλλημα..


"Θέλω να είμαι απόλυτα βέβαιη πως αυτό που κάνω έχει αναφορά και στους ανθρώπους που παιρνεις μαζί σου. Δεν αφορά μόνο εμένα. Αφορά τους εντολείς μου,οι οποίοι βρίσκονται στα όρια της παράνοιας ακούγοντας διάφορα και γνωρίζοντας απο την άλλη πόσο έντιμα εγώ επιλέγω κάτι"
Τζένη Σουκαρά

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩΣΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ DRTV ΤΖΕΝΗ ΣΟΥΚΑΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ.
ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ