Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση (πνευματικών) Τιτάνων: Όταν ο Πάκης δέχτηκε τον Πελεγρίνη

Δύο Τιτάνες της εγχώριας διανόησης και πολιτικής σκέψης, ο Πάκης – που έγινε ΠτΔ γιατί… βαριόταν να αποδεχθεί την πρόταση Τσίπρα ο κουρασμένος Καραμανλής – και ο δημοφιλής και αγαπημένος σε όλους μας γνωστός ταλαντούχος ηθοποιός Θεόδωρος Πελεγρίνης, ο ο οποίος ενίοτε υποδύεται και τον Πανεπιστημιακό καθηγητή ή τον πολιτικό, έδωσαν μια μοναδική παράσταση χθες στην Ηρώδου Αττικού.
Απολαύστε τους διαλόγους, αυτών των ογκόλιθων του πνεύματος και της σκέψης:

ΆΔΩΝΙΣ: H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ...



Την πεποίθησή του ότι η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ θα φέρει τη διάσπαση και τη διάλυση...
της «γαλάζιας» παράταξης εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η ενότητα του κόμματός του είναι δεδομένη, ωστόσο, όπως πρόσθεσε, «μόνο σε μία περίπτωση μπορεί να τα χαλάσουμε, αν εκλέγει κάποιος που θα μας πάει σε συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα». Παράλληλα, ανέφερε ότι όλοι έχουν δεσμευθεί ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, λέγοντας μάλιστα ότι και οι τρεις συνυποψήφιοι του ήρθαν στη δική του γραμμή.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ εξαπέλυσε την ίδια ώρα σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε «λαϊκιστή» και «δημαγωγό», σημειώνοντας πως «οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή».

Μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στη διαμάχη του με τον Λάκη Λαζόπουλο, είπε πως «μας έχει καθυβρίσει όλους», ενώ όσον αφορά στο φημολογούμενο «φλερτ» μεταξύ του πρωθυπουργού και του Κώστα Καραμανλή, εκτίμησε ότι αυτά τα σενάρια αρχίζουν και βλάπτουν τη ΝΔ.