Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΓΚΙΑ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΝΤΟΥ

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΔΕ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ.

Ο Τατούλης τάχθηκε υπερ των διοδίων...


Καθίζηση υπέστη ο νέος δρόμος Παραδείσια –Λεύκτρο , πιθανόν από διαρροή υδάτων. Αυτό επισημάνθηκε από τους υπεύθυνους του έργου κατά την διάρκεια της αυτοψίας που έκανε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.... Η αποκατάσταση έχει ξεκινήσει και θα... ή,
ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Ο κ. Τατούλης επισκέφτηκε και το δρόμο Λεύκτρο -Σπάρτη ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2012. Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι τάσσεται ….υπέρ των διοδίων και του μοντέλου της αυτοχρηματοδότησης και ότι οι πολίτες είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τις απόψεις τους, μέσα όμως στα επιτρεπόμενα όρια της εύρυθμης λειτουργίας της δημοκρατίας. Ανέφερε επίσης ότι είναι υποχρέωση των πολιτών να πληρώνουν διόδια και παρατήρησε πως αυτές οι υποδομές θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας . …καταλάβαμε κε Περιφερειάρχα !!
simaianews.blogspot