Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΕΔΙΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ?

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 1,25%. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


ΛΥΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΧΘΕΣ? ΠΗΓΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΣΑΙ.

ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

...που λέει ότι θα καταψήφιζε τα μέτρα - κι έτσι γλιτώνει τη διαγραφή
.
Βραδυνές πληροφορίες
αναφέρουν ότι η βουλευτής της ΝΔ Ελσα Παπαδημητρίου, που ήταν απούσα από την ψηφοφορία στη Βουλή, έστειλε αργά το βράδυ επιστολή στην οποία αναφέρει ότι αν ήταν παρούσα θα καταψήφιζε το νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα πειθαρχώντας στην κομματική γραμμή. 'Ετσι με αυτή την ετεροχρονισμένη επιστολή, φαίνεται να γλιτώνει τη διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά και από το κόμμα όπως συνέβη με την Ντόρα Μπακογιάννη.

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ανάμεσα τους η Έλσα Παπαδημητρίου, ο Σίμος Κεδίκογλου και 7 ακόμη βουλευτές...
Στο σπίτι της στο Κολωνάκι γιόρτασε απόψε τα γενέθλια της η Ντόρα Μπακογιάννη. Ήταν εκεί ο πατέρας της, ο αδερφός της ο Κυριάκος, 6 εφοπλιστές ανάμεσα στους οποίους και οι...

...Πατέρας και Μαρινάκης.

H Έλσα Παπαδημητρίου που ήταν ασθενής (και δεν πήγε να ψηφίσει) έγινε καλά κι επισκέφτηκε τη φίλη της μαζί με το βουλευτή Ευβοίας Σίμο Κεδίκογλου και 7 ακόμη βουλευτές.

Απ' ότι έλεγαν φίλοι της Ντόρας, η κίνηση της σήμερα έγινε στην κατάλληλη στιγμή. Όπου πάει το ΔΝΤ, αλλάζουν οι πολιτικοί συσχετισμοί και η Ντόρα μπορεί να παίξει άνετα τώρα για την δημιουργία του τρίτου πόλου. Άλλωστε, όπως οι ίδιοι της θύμιζαν, έχει μαζί της το 40% της Ν.Δ.

Τι να της έλεγαν। Γενέθλια είχε, να τη δυσαρεστούσαν τη γυναίκα;...