Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

OBAMA

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΕΛΣΑ ΓΙΑ ΝΤΟΡΑ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΙΑΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕ 50 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΝΩΝΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.