Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

O ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ!


ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Γιάννης Ανδριανός. Από τους γνωστούς παλιοχαρακτήρες της Ν.Δ. Ο μόνος από τους παλαιούς συνεργάτες του Καραμανλή που δεν πήγε σήμερα στο Γραφείο του για να του ευχηθεί. Τον πήρε από το γραφείο στο οποίο έβγαζε φωτοτυπίες ο Ανδριανός σε συνεργάτη του Έβερτ, τον έκανε διευθυντή Τύπου...
στη Νέα Δημοκρατία, στην συνέχεια διευθυντή Τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου και εν συνεχεία βουλευτή και σήμερα ο Ανδριανός δεν του λέει ούτε καλημέρα! Από τα (πολλά) εγκλήματα του Καραμανλή. Που ανέδειξε τέτοια φαιδρά πρόσωπα σε παράγοντες της πολιτικής ζωής...

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ 2

ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟΝ.  Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ), ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

        ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ <<ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ>> ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ.        


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ

ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

LOS IDIGNADOS

ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑΧΡΙΡ  ΣΤΗΝ  ΙΣΠΑΝΙΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ. ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ <<ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ>> ΕΛΛΗΝΕΣ.