Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

"Σώθηκε" η Έλσα Παπαδημητρίου...


Απορριπτική η εισήγηση για την ένσταση Κωνσταντόπουλου στην Πιερία

Από τον Χρήστο Σοφιανό

Απορριπτική είναι τελικά η εισήγηση, στο Εκλογοδικείο, για την ένσταση του πρώην υφυπουργού Υγείας Γ. Κωνσταντόπουλου ο οποίος διεκδικούσε την έδρα, στο νομό Πιερίας από τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαρία Μίχου.
Έτσι δεν αλλάζει η κατανομή των εδρών και δεν γίνονται καραμπόλες, από τις οποίες κινδύνευε σοβαρά να χάσει την έδρα της στην Αργολίδα η βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου.
Η κ. Παπαδημητρίου "σώζεται" και μπορεί τώρα να
συνεχίσει να ασχολείται με την προετοιμασία του νέου κόμματος της φίλης της, της κ. Μπακογιάννη.

ΑΥΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΡΙΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΖΗΤΗΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.

ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΣΗΜΕΡΑ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ.

ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ. Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ε. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.