Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Εσπευσμένα στην Αθήνα για να δώσει τη "μάχη" του δημοψηφίσματος ο Επίτιμος


Παρών στις δραματικές εξελίξεις που ζει η χώρα τις τελευταίες μέρες, δηλώνει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μπαίνοντας δυναμικά στην εκστρατεία  ενημέρωσης του εκλογικού σώματος ενόψει του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει από τα Χανιά στην Αθήνα προκειμένου να παραχωρήσει μπαράζ συνεντεύξεων στα ΜΜΕ.
Πιο συγκριμένα, την Τετάρτη θα δώσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στους Όλγα Τρέμη και Νίκο Ευαγγελάτο, την Πέμπτη στον Σκάι και τον Παύλο Τσίμα και την Παρασκευή στον Ant1 και το Γιώργο Παπαδάκη.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΨΗΛΕ...

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «ΝΑΙ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ»

Σημεία τοποθέτησης στην ΕΡΤ
Δυστυχώς, φαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο για έξοδο της χώρας από το ευρώ και την Ευρωζώνη. Αυτό δείχνει και η συνομιλία του κ. Τσίπρα με τον Αμερικάνο Υπουργό εδώ και 15 μέρες για το τι θα συμβεί σε περίπτωση κλεισίματος των ελληνικών τραπεζών.
Ο ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε ιστορική τραγικότητα: Έχει το δίλημμα να ψηφίσει ΝΑΙ ή ΌΧΙ σε ανύπαρκτη πρόταση και κάλπικο ψηφοδέλτιο.
Η κυβέρνηση λέει να ψηφίσει ο λαός ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε συμφωνία. Η ελληνική κυβέρνηση έχει  προτείνει μια συμφωνία ύψους 8 δις και οι εταίροι έχουν προτείνει σχεδόν την ίδια συμφωνία ύψους 8,5 δις. Άρα συμφωνούν και οι δύο πλευρές, και η κυβέρνηση Τσίπρα και οι εταίροι, ότι θα εφαρμοστεί στον ελληνικό λαό και μας χωρίζει η διαφορά στο χρέος. Χθες ο κ. Τσίπρας είπε ότι δημοσιονομικά δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο μνημόνιο που πρότεινε η σημερινή κυβέρνηση και στο μνημόνιο που πρότειναν οι πιστωτές.
Όλος ο υπόλοιπος κόσμος, πλην της ελληνικής κυβέρνησης, λέει ότι δεν πρόκειται για το ΝΑΙ ή ΌΧΙ σε

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΧΕΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ. Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΨΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ " Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ".

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΙΤΟ-ΑΛΑΦΟΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ, ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ

60 ΕΥΡΩ

ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΗΤΑΝ 300 ΕΥΡΩ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 60 ΕΥΡΩ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΤΜ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΕΥΡΩ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

                                  ..............ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΓΓΛΙΚΟ??????????????   ΤΟ MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ???????? ΞΕΦΤΙΛΑ, ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΦΤΙΛΑ

ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

27 ΚΑΙ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. 27 ΣΥΖΗΤΙΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, 28 ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ