Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΟΥΡΟΥΤΗ

onned simaia.jpg

Σε όλο της το μεγαλείο φάνηκε σήμερα η αδυναμία της ηγετικής ομάδας της Ρηγίλλης. Γιώργος Μουρούτης και Μενέλαος Δασκαλάκης εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα, καθώς απέτυχαν να γεφυρώσουν τις διαφωνίες αναφορικά με το ζήτημα των εκλογών στις τοπικές οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ.

Οι δύο στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, αδιαφορώντας για τις άσχημες εντυπώσεις που προκάλεσε η άνευ προσχημάτων παρέμβασή τους στα εσωτερικά της γαλάζιας νεολαίας, προσπάθησαν να πείσουν την πλευρά Χατζή να ακολουθήσει τις επιταγές της πλειοψηφίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μάλιστα η εικόνα των δύο κορυφαίων παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας να συνομιλούν γεμάτοι αγωνία στο πεζοδρόμιο της Ρηγίλλης με τους νεολαίους ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου, καταδεικνύει την παντελή έλλειψη οργάνωσης στο εσωτερικό του κόμματος.

Το χειρότερο όμως για τον Δασκαλάκη και τον Μουρούτη, είναι το γεγονός ότι οι ΟΝΝΕΔίτες μάλλον… αδιαφόρησαν για τις απόψεις τους, αφού οι εκκλήσεις των δύο κορυφαίων στελεχών, κάθε άλλο παρά εισακούστηκαν…

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗ


ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΙΔΕΑΣΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ, ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟ Η ΤΙΜΩΡΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ , ΩΣ ΘΗΤΕΙΑ …ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ.