Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΡΕΜΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΤΑ <<ΠΑΙΔΙΑ>> ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΕΑΜΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΠ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ…

ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΩΝ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Τ ΙΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΩΜΕΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ Η ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΕΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΑΝ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΟΜΜΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ <<ΨΑΞΙΜΑΤΑ>> ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΦΤΑΡΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΠΤΟΣ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ << ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ>> ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ...

Ήταν 26η Σεπτεμβρίου 1989...

Ξημερώνει 26η Σεπτεμβρίου. Πριν από 23 χρόνια ο Παύλος Μπακογιάννης , έπεφτε από τα πυρά της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη». Το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου 1989 στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ομήρου στην Αθήνα, όπου στεγαζόταν το γραφείο του, έμελλε να γραφτεί η τελευταία πράξη στη ζωή ενός πολιτικού, που άφησε το στίγμα του. Γιατί ήταν αληθινός, βαθειά δημοκρατικός και κατάφερνε ένα πράγμα, που σήμερα η Ελλάδα έχει μεγάλη ανάγκη. Να ενώνει και όχι να διχάζει. Η δολοφονία του συγκλόνισε τον πολιτικό κόσμο για πολλά χρόνια. Τραγική ειρωνεία; Την ημέρα που δολοφονήθηκε, εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση η χρηματοδότηση του προγράμματος για την αγαπημένη του Ευρυτανία, που ο ίδιος είχε προωθήσει. 23 χρόνια μετά λοιπόν..."Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα..."

ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ON CAMERA ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ 176, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.