Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ


ΕΥΘΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ <<ΝΤΟΡΑ>> ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ , ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ , ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ Π[ΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ


ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ (ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ) Ο ΜΑΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ.

ΝΤΟΡΑ


ΣΗΜΕΡΑ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 19.30. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11.00 ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.