Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΛΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΔΡΑΣ. ΤΟΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ.

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ


ΟΙ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΖΗΛΩΣΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ. ΣΕΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ <<ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ>>. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?


Στις 13 Δεκεμβρίου δημοσιοποιήθηκε το βαρόμετρο της Public Issue. Ακούσατε τίποτα στις ειδήσεις;
Εκτός από τον ΣΚΑΙ, πουθενά αλλού.
Γιατί; Γιατί αποτελεί κόλαφο για τον Αντωνάκη, το νέο αγαπημένο παιδί. Τα σημαντικότερα στοιχεία της δημοσκόπησης είναι:...
Αναλυτικά...

ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ


ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ (ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ). ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΟΒΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΑΣΤΑΘΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ 160 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΠΑΣΟΚ


ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
Η
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΝΙΑΙΑ ,ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.