Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

18000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ Ν.ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η.ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέσα σε αυτή την λαίλαπα των οικονομικών μέτρων οι δύο αυτοί κύριοι Νίκος Νανόπουλος και Ηλίας Χατζηγεωργίου (Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα της ΑΡΓΩ Α.Ε Τουριστικής επιχείρησης του Δήμου Άργους-Μυκηνών) θα πάρουν 18000 χιλιάδες ευρώ για τους επτά μήνες που απομένουν έως το τέλος του χρόνου, για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν. Ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης είχε απορρίψει την αντιμισθία τους, την πέρασαν στον προϋπολογισμό της επιχείρησης και υπερψηφίστηκε από την παράταξη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.Δεν θέλω να σας πω για το γεγονός της αλλοπρόσαλλης δήθεν εισήγησης του προϋπολογισμού από τον Πρόεδρο κάτι που ανάγκασε τον Δημήτρη Καμπόσο να πάρει το παιχνίδι απάνω του και να κάνει τελικά αυτός την εισήγηση, αυτό είναι το τελευταίο. Να μας πουν οι κύριοι τι γνώσεις και τι προσόντα έχουν σχετικά με το αντικείμενο του τουρισμού που θα πάρουν τόσα λεφτά, να μας πουν γιατί αντί να πάρουν ένα ακόμα άτομο για να βοηθάει την καθαρίστρια που κάνει υπερωρίες χωρίς να της τις πληρώνουν, χωρίς ρεπό εδώ και μήνες , χωρίς αργίες και κάνοντας πράγματα έξω από τα καθήκοντα της φροντίζουν για την τσέπη τους και μόνο. Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς , πως θα πάει η επιχείρηση μπροστά χωρίς τις απαραίτητες υπηρεσίες?
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ <<ΕΔΩ>>

parapolitikaargolida

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ.

         Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ?


ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΣΑ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ BABYSITTING ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΠΡΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
       ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΚΟΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

   ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΑΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ.
       ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.
        Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  <<ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ>> ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΙ.
         ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ.

ΟΙ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
       ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?
        Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
        Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ 180 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΗΝ. ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
        ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ <<ΤΣΟΥΝΑΜΙ>> ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

ΤΑ <<ΠΡΟΣΕΧΩΣ>> ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.

Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ.
     ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ. Η ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΞΙΕΣ (ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ κ.α.)  ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.
       ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ  ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ <<ΠΑΡΩΝ>> Η ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.
        ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΙΩΘΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
         ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΝΕΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΙ Η ΟΧΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
          ΚΑΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΕΣ. ΤΟ  <<ΖΑΠΠΕΙΟ 2>> ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ  Η ΚΑΙ ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ  ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,  ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 59 ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.