Σάββατο, 18 Ιουλίου 2009

Τι κοινό έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και τα σπερματοζωάρια ;

Πολλοί μπαίνουν, αλλά μόνο ένας κάνει δουλειά !

Η ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.Η ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ,ΡΙΖΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ.ΕΤΣΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΘΑΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


"Απαιτείται η ισχυροποίηση των δημοκρατικών θεσμών για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, της υποβάθμισης του περιβάλλοντος, της κλιματικής αλλαγής, αλλά και για την αντιμετώπιση των φαινομένων της διαφθοράς και της διαπλοκής."
ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΤΗ ΣΚΙΑΘΟ.

DVD


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ 4ο DVD ΤΟΥ 2ου ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ Ο ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΙΑΡΗ?

ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ


ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΠΝΟΥ,ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 20εκ ΕΥΡΩ.