Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Η Μέρκελ δίνει στον Τσίπρα 50 δις ευρώ για να διώξει το ΔΝΤ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοταλιού" η Μέρκελ δίνει στον Τσίπρα 50 δις ευρώ με επιτόκιο 0,5%, με προυπόθεση να διώξει ο Αλέξης το ΔΝΤ (που επέβαλλε στην Ελλάδα ο ΓΑΠ) και να αποπληρώσει και την ΕΚΤ.
Εάν ο Τσίπρας δεχθεί την πρότασή της θα έχει να κάνει μόνο μαζί της!
Από την άλλη η Λαγκάρντ προτείνει κούρεμα του χρέους (ώστε να πληρώσουν οι Ευρωπαίοι) και οι Αμερικανοί βάζουν εκβιαστικά διλήμματα στον πρωθυπουργό!
Εάν ο Τσίπρας συμφωνήσει με την Μέρκελ θα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ <<ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ>> ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ. ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΛΑΣΠΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΕΝΤΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤHΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.
ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΤΕ OXI ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΤΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΧΕΙ