Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ...MITSUBISHI


http://www.zougla.gr/news.php?id=51723

ΕΚΔΡΟΜΗ


ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 27540 21351

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ,ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ,ΣΥΝΤΟΜΑ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ?


ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ?
-ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ.......

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ


ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ(ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΣΧΕΔΙΟ,ΜΟΥΣΙΚΗ)ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ(http://www.ypepth.gr) ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΚΤΑΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ(ΕΠΩΝΥΜΟ,ΟΝΟΜΑ,ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ,ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ)ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΘΕΟΜΑΝΑΣ,Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΝΕΑΝΙΚΗ-ΕΦΗΒΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΠΙΑΝΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ

ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ,ΜΙΛΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ Ε.Μ.Π ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ.