Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΜΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ, ΤΙΣ ΠΑΝΑΜΕΖΙΚΕΣ OFF-SHORE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

ΤΟ ΕΣΡ ΚΙ Ο ΒΥΡΩΝ

ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ  ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ <<ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ>> ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΕΝΤΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΟΡΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΤΟ <<ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ>>, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ <<ο κ. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ>>. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΙΔΕΟΦΥΓΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟΙ ΑΚΟΠΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Πως σκοπεύει ο Τσίπρας να εγκλωβίσει τον Μητσοτάκη

Αντιμέτωπη με έναν μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία κι αν δεν ξυπνήσει τότε θα βγει ηττημένη από όλη αυτήν την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες. Η κυβέρνηση πλέον έχει ρίξει όλο το επικοινωνιακό βάρος στην προσπάθεια να πείσει τους πολίτες ότι επιστρέφουν λεφτά στους πλούσιους και τα παίρνουν από τους φτωχούς.
Και το ότι η Νέα Δημοκρατία είναι άμεσα συνδεδεμένη με